Begeleider Logeeropvang in Aalten (Weekenden) Vrienden van Estinea 20-07-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Begeleider Logeeropvang in Aalten (Weekenden) Vrienden van Estinea 20-07-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Begeleider logeeropvang in Aalten (weekenden)

Introductie

Wil jij in het weekend een fijne en gezellige werkplek?

Lijkt het jou een uitdaging om in een team te starten dat nog volop in ontwikkeling is?

Wil jij écht tijd doorbrengen met cliënten en leuke activiteiten doen?

De functie

Voor het logeerhuis in Aalten zoeken we een begeleider. Per weekend komen maximaal 8 cliënten per weekend logeren. Jij gaat samen met jouw collega's de dagelijkse verzorging op je nemen. Daarnaast organiseer en begeleid je leuke activiteiten. Denk hierbij aan snoezelen, wandelen, fietsen of andere belevingsgerichte activiteiten. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten een fijn weekend hebben om op terug te kijken, en de ouders/verzorgers thuis even vrij zijn geweest van de intensieve zorg voor hun zoon of dochter.

Waar kom je te werken?

De cliënten die de logeerlocatie bezoeken zijn tussen de 20 en 54 jaar. Zij hebben een ernstige meervoudige beperking en een kwetsbare gezondheid waarbij ze intensieve ondersteuning nodig hebben.

Het logeerhuis in Aalten is om het weekend geopend. Er wordt gewerkt in wisselende diensten: op vrijdag van 16:00-21:30 of 23:00 uur. Op zaterdag van 7:00-15:00 uur en van 15:00-21:30 of 23:00 uur. Op zondag van 7:00-12:00 uur en van 12:00-16.30 uur.

Jouw inbreng

Je bent een begeleider die rust uitstraalt en weet waar de vraag ligt van de cliënten. Jij weet hoe je kunt begeleiden door klein te kijken en denken in de zorgvraag van de cliënt. Je kunt non-verbaal communiceren met de client en de cliënten regie laten ervaren in hun eigen leven.
- Je beschikt over een relevant MMZ-diploma niveau 3 of 4, of een gelijkwaardig diploma
- Je vindt het geen probleem om verpleegtechnische vaardigheden, zoals sondevoeding toedienen, uit te (leren) voeren
- Je kunt zelfstandig werken én in teamverband
- Op spannende momenten weet jij de rust te behouden en sta je stevig in je schoenen
- Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt.
- Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega's aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
- Je kan de hulpvraag van de cliënt verstaan, ook al kan de cliënt niet praten.

• Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, contracturen zijn in overleg. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.
• Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2178 en de €3105 bruto per maand (schaal 35 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%).
• Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
• Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken, 'vrouwen in de overgang' of ondersteuning bij mantelzorg.
• Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.
• Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijlcoaching of mindfulness.

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv.

De vacature staat open totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. In overleg met jou plannen we een kennismakingsgesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2178 – 2178
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/begeleider-logeeropvang-in-aalten-weekenden-91.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.