GZ Psycholoog 's Heeren Loo Zorggroep 29-11-2023

 1. Vacatures Alten
 2. GZ Psycholoog ’s Heeren Loo Zorggroep 29-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

GZ Psycholoog

Focus jij je op de doorontwikkeling van diagnostiek en behandeling binnen een toekomstgerichte VG & LVB-GGZ Polikliniek? Breng jij als regiebehandelaar professionele expertise, stevigheid en ruime ervaring mee? Denk jij na over duurzame inzetbaarheid van jouw expertise voor een uitdagende doelgroep? Werk je graag vanuit een multidisciplinaire samenwerking, dan gaan wij graag met je in gesprek!

Je kunt reageren t/m 15-12-2023

Contact opnemen

Waar ga je werken?

's Heeren Loo ontwikkelt sinds 2015 een netwerk van VG & LVB-GGZ-poliklinieken. Vanuit de poliklinieken in Tiel en Druten, bieden wij diagnostiek en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking en mogelijk een GGZ-gerelateerde hulpvraag. Wij betrekken het netwerk van de cliënt bij onze behandeling omdat wij weten dat resultaten daardoor beter en duurzamer zijn.

Vanuit de polikliniek werken we nauw samen met huisartsen en andere zorgorganisaties zoals de reguliere psychiatrie en verslavingszorg om een zo optimaal mogelijk behandelproces te organiseren. Ons team bestaat uit GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagogen, diagnostisch medewerker, vaktherapeuten, psychiater, arts VG, verpleegkundig specialist en paramedici.

Leren en ontwikkelen in teamverband en individueel zijn stevig geborgd binnen onze polikliniek. Dit is onder andere terug te zien in een gezamenlijk opleidingsplan.

Met onze inzet willen we onze expertise breed beschikbaar stellen aan bijvoorbeeld een kind dat op deze manier (langer) thuis kan blijven wonen of een volwassen licht verstandelijk beperkte vrouw die kortdurend onze ondersteuning nodig heeft om daarna zelf weer te kunnen functioneren. Ons doel is om jong en oud, gericht op de hulpvraag, kundig te ondersteunen.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Vanuit de VG & LVG-GGZ-poliklinieken bieden wij diagnostiek en gespecialiseerde behandelingen aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende psychische problematiek.

Je werkt in een multidisciplinair team, waarin jij als GZ Psycholoog de regiebehandelaar of de medebehandelaar/therapeut kunt zijn. Hierdoor kun je zelf invloed hebben op de inrichting van je caseload. Ervaring in behandeling van (complex) trauma door bijv. EMDR en/of CGT en inzet schematherapie is van grote meerwaarde voor deze functie. Als jouw interesse meer uitgaat naar uitdagende diagnostiek, dan bieden wij daarvoor een ook aantrekkelijke werkomgeving.

Naast directe cliëntenzorg richten professionals van de polikliniek zich ook op de verdere ontwikkeling rondom doelgroepen en innovatief poliklinisch zorgaanbod in de nabije toekomst. Deze ontwikkeling is geborgd in de werkgroepen diagnostiek en behandeling en kan onderdeel zijn van de werkzaamheden.

Dit ben jij

Je bent GZ-Psycholoog en beschikt over de juiste (BIG)registraties. Daarnaast:

 • Heb je ervaring in het bieden van diagnostiek en/of behandeling in de GGZ (dit is een pré maar geen vereiste).
 • Heb je kennis van relevante behandelmethoden en/of diagnostiek, houd je je deskundigheid op peil en volg je ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Beschik je over een afgeronde opleiding EMDR en/of CGT dan is dit een pré;
 • Beschik je over een proactieve en flexibele werkhouding, toon je daadkracht en werk je resultaatgericht;
 • Word je blij van een omgeving waarin je jouw expertise kunt inzetten en kunt mee-ontwikkelen in toekomstige en duurzame dienstverlening voor onze cliënten.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 4185,- en maximaal € 6320,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Multidisciplinaire werkomgeving in enthousiast team;
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nienke van Hees, GZ-psycholoog via telefoonnummer of met Chantal te Lintelo, manager Advisium, via telefoonnummer . We komen graag met je in gesprek.

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]4185 – 6320
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/gz-psycholoog-1042131

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.