Begeleider Vrienden van Estinea 18-12-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Begeleider Vrienden van Estinea 18-12-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Begeleider Logeren Aalten

 • in overleg uur per week
 • MBO3/4
 • Aalten

Zoek jij een fijne en gezellige werkplek voor in het weekend? En lijkt het je een uitdaging om te starten in een team dat nog volop in ontwikkeling is? Reageer dan snel op de vacature voor begeleider logeren in Aalten!

Wat ga je doen?

Jij neemt samen met je collega's de dagelijkse verzorging op je van de cliënten die komen logeren. Ook organiseer en begeleid je leuke activiteiten. Denk hierbij aan snoezelen, wandelen, fietsen of andere belevingsgerichte activiteiten. Zo zorg jij ervoor dat de logees een fijn weekend hebben om op terug te kijken en hebben de ouders/verzorgers thuis even ruimte.


Het team van het logeerhuis werkt in wisselende diensten: op vrijdag van 16:00-21:30 of 23:00 uur. Op zaterdag van 7:00-15:00 uur en van 15:00-21:30 of 23:00 uur. En op zondag van 7:00-12:00 uur en van 12:00-16.30 uur.
Als je bij het logeerhuis werkt, kom je in contact met heel veel verschillende mensen met uiteenlopende zorgvragen. Geen dienst is hetzelfde!

Wat breng je mee?

Je bent een begeleider die rust uitstraalt en weet waar de vraag ligt van de mensen die je ondersteunt. Jij weet hoe je kunt begeleiden door 'klein' te kijken en denken in de zorgvraag van de cliënt. Je kunt non-verbaal communiceren met de logees en hen regie laten ervaren in hun eigen leven.

 • Je beschikt over een relevant MMZ-diploma niveau 3 of 4, of een gelijkwaardig diploma
 • Je vindt het geen probleem om verpleegtechnische vaardigheden, zoals sondevoeding toedienen, uit te (leren) voeren
 • Je kunt zelfstandig werken én in teamverband
 • Op spannende momenten weet jij de rust te behouden en sta je stevig in je schoenen
 • Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt.
 • Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega's aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
 • Je kan de hulpvraag van de cliënt verstaan, ook al kan hij of zij zich niet verbaal uiten.

Wat krijg je?

 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, contracturen zijn in overleg. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.
 • Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2258 en de €3198 bruto per maand (schaal 35 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week.
 • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%).
 • Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
 • Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken, 'vrouwen in de overgang' of ondersteuning bij mantelzorg.
 • Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.
 • Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijlcoaching of mindfulness.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv. De vacature staat open totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. In overleg met jou plannen we een kennismakingsgesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2258 – 2258
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://estinea.nl/werken-bij/vacatures/begeleider-logeren-aalten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.