Begeleider Vrienden van Estinea 03-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Begeleider Vrienden van Estinea 03-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

In het team zorgen jullie samen voor een fijne werk-privé balans voor alle collega's.

Daarnaast zoek je met je collega's en deelnemers voortdurend naar nieuwe kansen voor Katoen. Denk aan de introductie van nieuwe producten of samenwerkingen met andere partijen. Je kunt je creativiteit en ondernemerschap op deze plek dus goed kwijt!

Waar kom je te werken?

W&A Katoen Enschede heeft een winkel/atelier waar wij producten maken en verkopen. Daarnaast hebben wij een werkplek waar wij appeltaart bakken voor restaurants en particulieren en werkzaamheden doen in opdracht van ondernemers.

Katoen bevindt zich in een dynamische omgeving waar we continu de verbinding en samenwerking proberen te zoeken om onze cliënten een volwaardige plek in de maatschappij te bieden.

De doelgroep loopt erg uiteen wat betreft leeftijd en niveau. Dit betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Een enkeling vraagt ondersteuning bij de ADL.

We zijn een gezellig team bestaande uit 5 vrouwen tussen de 25 en 50 jaar.

Iedereen is inzetbaar binnen de verschillende werkplekken maar veelal werkzaam op vaste dagen op een vaste plek. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die voornamelijk inzetbaar is in het atelier / winkel.

Jouw inbreng

· Je bent een flexibele, ondernemende, creatieve duizendpoot met een groot netwerk.
- Je hebt minimaal een MBO4 opleiding afgerond op het gebied van verzorging en begeleiding.
· Je hebt bij ervaring in de gehandicaptenzorg. Heb je wel ervaring in de zorg maar niet in de gehandicaptenzorg? Dan kun je bij ons direct starten als begeleider en volg je daarnaast een verkort opleidingstraject dat we in overleg met jou afstemmen.
· Je kunt methodisch werken en hebt ervaring met het werken met ondersteuningsplannen.
· Je bent digitaal vaardig of je bent bereid je hier, met steun van Estinea, in te ontwikkelen.
· Je bent ondernemend en denkt in kansen en mogelijkheden.
· Je reflecteert op je eigen werk en dat van collega's en voert waar nodig verbeteringen door.
· Je weet hoe je het sociale netwerk van een cliënt actief houdt, vergroot en versterkt.

Ons aanbod

· Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor minimaal 25,2 uur per week. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.

· Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring en uren, tussen de € 2.537 en € 3.432 bruto per maand (FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg jaartal).

· Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%).

- Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en ontspanning. Denk aan je lidmaatschap van de sportschool, muziek- of toneelvereniging of de aanschaf van hardloopschoenen.

· Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken of ondersteuning bij mantelzorg.

· Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijlcoaching of mindfulness.

Je hebt in overleg met je team veel invloed op je eigen rooster

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat wij zoeken? Reageer dan tot en met 17 oktober 2023. Breng je nog niet mee wat we voor deze vacature zoeken? Neem ook dan vooral contact met ons op. De eerste gesprekken zijn gepland op vrijdagochtend 20 oktober 2023.

Bel dan gerust met de collega's van W&A Lonnekerspoor via . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij P&O adviseur Hoogerdijk . Je kunt hem/haar bereiken via .

Wil je eerst een keer koffie op locatie doen om de sfeer te proeven? Dat kan zeker! Neem ook hiervoor contact op met .

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2537 – 3432
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)25 – 25
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/persoonlijk-begeleider-dagbesteding-enschede-25-uur-week-109.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.