Vrijwilligers Stichting A.O.V. 25-06-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Vrijwilligers Stichting A.O.V. 25-06-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vrijwilligers

De AOV werkt al jaren nauw samen met vrijwilligers die ingezet worden voor de activiteiten tijdens Koningsdag, kinderspelen bij het Hofshuus, opbouw van het kermisterrein, vogelschieten en overige diverse werkzaamheden. Dit zijn vrijwilligers die geen actief bestuurslid zijn. De AOV kan niet zonder de steun van deze waardevolle vrijwilligers.

Door de inzet van vrijwilligers ontstaat er onderling veel betrokkenheid en sfeer om samen het volksfeest mogelijk te maken. Kenmerkende voorbeelden zijn de mannen die vanaf de maandag in de kermisweek tot aan de donderdag 4 dagen lang bezig zijn om op het terrein verlichting aan te brengen, dranghekken te plaatsen, tenten op te bouwen en vloeronderdelen te plaatsen. Op maandagochtend staat iedereen weer paraat om het terrein op te ruimen. Daarnaast zijn er ook mensen die bij het Hofshuus spelen begeleiden. We kunnen vele voorbeelden noemen, de activiteiten van de AOV worden namelijk door en voor bewoners uit en rondom Varsseveld georganiseerd.

Lijkt het je leuk om ons te ondersteunen tijdens onze activiteiten, zoals je leest kan dit op diverse manieren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelActiviteitenbegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://varsseveldsevolksfeesten.nl/aov/organisatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.