Toekomstige Collega Marga Klompé 03-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Toekomstige Collega Marga Klompé 03-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Marga Klompé Aalten

Ben jij een innovatieve pionier?

Over jou

In de Willebrordhof in Aalten realiseren we momenteel twaalf nieuwe woonplekken in het voormalige schoolgebouw aan de Willebrordstraat. Begin 2024 zijn deze woningen geschikt voor intensieve zorg aan ouderen met een WLZ 6 indicatie. In dit nieuwe gebouw staat innovatie en (zorg) technologie centraal. Met deze nieuwe woonplekken zet Marga Klompé stappen naar de zorg van de toekomst.
Wonen en werken op de Willebrordhof is anders dan je gewend bent. De bewoner regelt namelijk zelf zijn of haar leven, samen met naasten en/of vrijwilligers. Daarbij krijgt hij/zij ondersteuning van (zorg)technologie. Pas daarna zal de professional in actie komen. In de Willebrordhof staat eigenlijk nog niets vast. In deze nieuwe woon- en werkomgeving kan het soms chaotisch zijn, zeker in het begin, maar daarom juist uitdagend.
In samenspraak met de bewoners, familie, naasten en/of vrijwilligers ga je aan de slag om een fijne leefomgeving te faciliteren en creëren, waarbij je samen afspraken maakt over dagelijkse taken, met als doel bewoners zo lang mogelijk zelfstandig en regiebehoudend te laten zijn.
Bij ons staat talent voorop. We kijken graag naar jouw competenties. We zijn op zoek naar een sfeermaker die gastvrij, nieuwsgierig en innovatief is. Een echte pionier die graag met en voor ouderen werkt, maar ook iemand die met "de handen op de rug" coördinerend kan werken. Heb jij affiniteit met (zorg)technologie, ben je digitaal en communicatief vaardig en houd je van een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!
We zoeken meerdere collega's die affiniteit en talent hebben om te werken in de zorg. Ben je in het bezit van een zorgdiploma? Of wil je juist aan het werk, waar je geen zorgdiploma voor nodig dient te hebben? We komen graag in contact met je. We vinden jouw gastvrijheid en enthousiasme namelijk het belangrijkst.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die 'gewone' werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Over je functie

Salaris n.o.t.k.
Mbo-niveau 1 ™ 4 of hbo-niveau 5/6
Uren per week in overleg
Functie in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast
8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering
Fijne extra's, zoals:
- een fietsplan
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
We hebben het beste voor met jou als medewerker. Want als jij goed in je vel zit en je fit voelt, kun je met plezier het werk doen. Lees hier meer informatie over Vitaliteit & Gezondheid .
Een onderdeel van een eventuele indiensttreding betekent dat we vragen om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

We snappen dat het wellicht prettiger is om eerst eens telefonisch contact te hebben.
Bel dan even met de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer (telefonisch of via de app) of per mail .

Heb je een momentje?

We willen graag alvast kennis met je maken. Daarom nodigen we je uit tijdens het
inloopmoment op dinsdag 24 oktober tussen 18.00 en 19.00 uur of tussen 19.30 en 20.30 uur in locatie Beth San, Ludgerstraat 17 in Aalten.
Aanmelden is niet nodig.
Op deze avond zijn verschillende collega's van Marga Klompé aanwezig om meer uitleg te geven over het werken in de Willebrordhof. We zien je graag in Aalten bij locatie Beth San.
AGENDA
Inloopmoment - dinsdag 24 oktober 2023 - van 18.00-19.00 en van 19.30-20.30 uur - locatie Beth San, Ludgerstraat 17 in Aalten
Sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 10 november 2023. We vragen je om een korte pitch voor te bereiden voor dit gesprek
Arbeidsvoorwaardengesprekken zijn gepland op vrijdag 24 november 2023

Recruitment Marga Klompé

Dit bieden we jou

Zelf je secundaire voorwaarden uitkiezen

Vakantie- of overuren (ver)kopen? Fietsplan of sportschoolabonnement? Of zet je liever uren in voor een smartphone of tablet? Kan ook.

Alle aandacht voor gezondheid en vitaliteit

Een eindejaarsuitkering

Een extra uitkering die je bovenop je gewone salaris ontvangt!

Kinderopvang in de zomer

Een festijn waarbij de kinderen onder deskundige leiding spelen, creatief bezig zijn en er op uit gaan.

Volop kansen om je te blijven ontwikkelen

Je krijgt vrijheid, vertrouwen en volop kansen om je te ontwikkelen.

Vakantie- of overuren (ver)kopen? Fietsplan of sportschoolabonnement? Of zet je liever uren in voor een smartphone of tablet? Kan ook.

Je krijgt vrijheid, vertrouwen en volop kansen om je te ontwikkelen.

Op weg naar je nieuwe baan

Lijkt het je leuk om bij Marga Klompé te werken? Zo werkt het:

Lees de ervaringen van je toekomstige collega's

Wil jij weten hoe het nu écht is om te werken bij het Marga Klompé? Lees dan de verhalen van onze collega's.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmargaklompe.nl/vacatures/ben-jij-een-innovatieve-pionier-555/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.