BBL Medewerker Maatschappelijke Zorg Vrienden van Estinea 04-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. BBL Medewerker Maatschappelijke Zorg Vrienden van Estinea 04-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

BBL Medewerker Maatschappelijke Zorg

Introductie

Sta jij op een kruispunt? Blijf je doen wat je nu doet? Of ga je bij ons het avontuur aan in de zorg en ondersteuning van mensen met een beperking?

Bij Estinea zetten we ons in voor het levensgeluk van mensen met een beperking. We werken vanuit de overtuiging dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Soms met ondersteuning van anderen en soms helemaal op eigen houtje. Om dat mogelijk te maken, werken we al twintig jaar in zelfsturende teams. Heb je een goed idee? Neem het initiatief en creëer kansen waar mensen met een beperking echt iets aan hebben. Of waar jouw collega's iets aan hebben. Want bij Estinea krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Werkplezier staat hier hoog in het vaandel.

De functie

Wanneer je bij Estinea als BBL'er aan de slag gaat, volg je een opleiding die gemiddeld 3 jaar duurt. Tijdens de opleiding bieden we verschillende werkplekken, waardoor je kennis maakt met de verschillende facetten binnen de zorgverlening. De opleiding die je gaat volgen, wordt verzorgd in samenwerking met het Graafschap College. Per week ga je één dag naar school. Vier uur van deze lesdag valt onder werktijd.

Waar kom je te werken?

Vanaf november hebben wij in de regio Achterhoek weer leerwerkplekken beschikbaar voor BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) leerlingen ter ondersteuning van mensen met een beperking. Ook voor leerlingen die al bezig zijn met de opleiding, maar bij Estinea hun opleiding willen vervolgen.
De mensen die je begeleidt hebben intensieve ondersteuning, structuur en voorspelbaarheid nodig. Ze zijn sociaal-emotioneel kwetsbaar en kunnen zich moeilijk verplaatsen in de gedachten en gevoelens van anderen.
Je werkt in een enthousiast team met leergierige collega's. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de cliënten. Jullie kennen elkaars sterke punten, zo werkt jouw team optimaal samen. Wanneer het nodig is, kun je snel extra deskundigheid inzetten. Bijvoorbeeld van een gedragskundige, een arts Verstandelijk Gehandicapten of iemand van de ondersteunende diensten. Onze collega's staan voor elkaar klaar en een antwoord laat nooit lang op zich wachten.

Jouw inbreng

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een collega die oprechte aandacht heeft voor de cliënten, gedreven is en ondernemend. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk zijn.
• Je bent in het bezit van minimaal een vmbo theoretische leerweg-, mavo-, havo- of mbo-3 diploma, of;
• Je bent al gestart met de opleiding, maar wilt graag bij Estinea je opleiding vervolgen.
• Je wilt graag jouw talent om met mensen te werken benutten;
• Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega's aan te spreken op hun verantwoordelijkheden;
• Je wilt graag ontwikkelen door te leren en te werken.

Ons aanbod

• Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur voor de duur van de opleiding. Wanneer je de opleiding met goed gevolg afrondt, biedt Estinea jou een contract voor onbepaalde tijd.
• Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg.
• Estinea vergoedt jouw studiekosten voor 100%.
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
• Je werkt bij een organisatie met het 'Beste werkgevers Keurmerk' en daar zijn we best trots op.

Pak je kans

Misschien bekijk je deze vacature omdat je wel een zorgdiploma of aanverwant diploma hebt zoals bijvoorbeeld Sport en Bewegen, onderwijsassistente of PABO, maar niet het diploma dat we in andere vacatures vragen. In dat geval komen we ook graag met je in contact! Je kan dan in combinatie met een korte aanvullende scholing direct starten als begeleider.


Neem dan contact op met (opleidingscoördinator) via telefoonnummer .

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/bbl-medewerker-maatschappelijke-zorg-95.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.