Helpende Vrienden van Estinea 18-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Helpende Vrienden van Estinea 18-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vacature helpende voor minimaal 14 uur in Aalten

Introductie

Jij weet hoeveel voldoening het kan geven om iemand te ondersteunen. Op jouw manier zorg jij ervoor dat bewoners zich thuis voelen en help je hen om het beste uit zichzelf te halen. De glimlach, de rust of de voldane blik van een bewoner: jij (her)kent hem. Ben jij de helpende die ons team komt versterken?

De functie

Als helpende ondersteun je bewoners bij de meest eenvoudige dagelijkse handelingen. Ook doe je een aantal huishoudelijke taken. Denk hierbij aan de was verzorgen; opruimen; wat schoonmaakwerkzaamheden; boodschappen doen met of voor de bewoners. Je werkt bij voorkeur drie ochtenden door de week.

Waar kom je te werken?

De Polstraat is een woonlocatie dichtbij het centrum van Aalten. Er zijn 15 appartementen en een gezamenlijke ruimte. De bewoners zijn tussen de 56 en 85 jaar en hebben een licht tot matige verstandelijke beperking.

De zorg voor de bewoners is erg divers. Je krijgt te maken met mensen die ouder worden en dementeren en daardoor volledige verzorging nodig hebben. Een aantal bewoners wonen zelfstandig en vragen met name begeleiding.

Op de locatie wordt 24 uurszorg geboden en het team bestaat uit 18 collega's. Geen enkele dag is hier hetzelfde. De juiste begeleiding/verzorging bieden op het juiste moment zorgt ervoor dat men zich hier thuis voelt.

Met jouw team ben je niet alleen verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van bewoners maar ook voor het reilen en zeilen op de woning.

Jouw inbreng

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent gedreven, ondernemend en hebt oprechte aandacht voor de bewoners. Je ondersteunt de bewoners bij het maken van hun eigen keuzes, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.
Wat breng jij mee?
· Je hebt minimaal een MBO2 opleiding afgerond op het gebied van verzorging en begeleiding
· Je kunt methodisch werken en hebt ervaring met het werken met ondersteuningsplannen.
· Je bent digitaal vaardig of je bent bereid je hier, met steun van Estinea, in te ontwikkelen.
· Je bent ondernemend en denkt in kansen en mogelijkheden.
· Je reflecteert op je eigen werk en dat van collega's en voert waar nodig verbeteringen door.
· Je weet hoe je het sociale netwerk van een cliënt actief houdt, vergroot en versterkt.

Ons aanbod

· Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor minimaal 14,4 uur per week. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.

· Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de € 2.013 en € 2.826 bruto per maand (FWG 25 van de CAO Gehandicaptenzorg).

· Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%).

· Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en ontspanning. Denk aan je lidmaatschap van de sportschool, muziek- of toneelvereniging of de aanschaf van hardloopschoenen.

· Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken of ondersteuning bij mantelzorg.

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? Reageer dan tot en met 5 november en klik op de knop 'Solliciteer' hieronder! De eerste gesprekken zullen op 15 november 's middags plaatsvinden. Breng je nog niet mee wat we voor deze vacature zoeken? Neem ook dan vooral contact met ons op.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij P&O adviseur . Je kunt haar bereiken via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider B
Indicatie salaris (min – max]2013 – 2826
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)14 – 14
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/vacature-helpende-voor-minimaal-14-uur-in-aalten-117.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.