Verzorgende IG / Verpleegkundige Marga Klompé 14-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Verzorgende IG / Verpleegkundige Marga Klompé 14-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG / Verpleegkundige locatie Hoge Veld in Aalten

  • onbepaalde tijd
  • In overleg
  • Groepswonen Hoge Veld
  • Aalten

Verzorgende IG / Verpleegkundige locatie Hoge Veld in Aalten

Over jou

In Aalten bij de groepswoningen Hoge Veld is een mooie functie beschikbaar, misschien wel de functie voor jou! Lijkt het jou wat om de bewoners te ondersteunen in hun zelfstandigheid en zo bij te dragen aan het welzijn?
Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk als verpleegkundige of verzorgende echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die 'gewone' werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Over je functie

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT in de volgende functieschalen:
Verpleegkundige - FWG 45 (€ 2.783,27 - € 3.754,41)
Verzorgende - FWG 35 (€ 2.391,72 - € 3.177,10)
uren in overleg met jou
contract voor onbepaalde tijd.
Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering op van je bruto salaris.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij fijne extra's, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering

Heb je vragen?

Bel dan even met , Aalten, Bredevoort en Beltrum, via of mail naar . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer (telefonisch of via de app) of per mail

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2783 – 3754
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmargaklompe.nl/vacatures/verzorgende-ig/verpleegkundige-locatie-hoge-veld-in-aalten-596/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.