Regiomedewerker Vrienden van Estinea 10-12-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Regiomedewerker Vrienden van Estinea 10-12-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Regiomedewerker: Ben jij graag flexibel? Dan zoeken wij jou!

De functie

Beschik jij over jouw diploma MMZ niveau 3 / 4 of gelijkwaardig en ben jij op zoek naar een leuke baan in de regio Aalten- Dinxperlo/ Aalten/ Oude IJsselstreek- Montferland/ Winterswijk- Oost Gelre/ Twente/ Doetinchem- Berkelland- Bronckhorst.

Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste begeleiders die bij ons willen komen werken als regiomedewerker (aantal uur in overleg)

Wil jij?

• Jouw talent om met mensen met een beperking te werken, benutten
• Flexibel werken
• Ervaring opdoen bij verschillende locaties en doelgroepen
• Werken in verschillende teams met een goede sfeer, waarin men voor elkaar klaarstaat
• Jezelf zijn
• Betekenisvol werk doen

Kom dan werken als regio medewerker bij Estinea!

Waar kom je te werken?

Als regiomedewerker ondersteun je in cliënten bij hun functioneren in het dagelijks leven, bij de ervaringen die zij op doen, sociale contacten en in hun ontwikkeling. De begeleiding is voornamelijk gericht op structuur en voorspelbaarheid. Als regiomedewerker word je voor langere tijd ingezet op Werk & Activiteiten locaties en woonlocaties. De doelgroep van deze locaties is divers. Er wonen en werken cliënten met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals gedragsproblematiek, epilepsie, autisme en de ouder wordende cliënt. Afhankelijk van de doelgroep ligt de nadruk op begeleiding, verzorging of een combinatie van beide. De diensten bestaan uit dag-, laat-, vroeg- en slaapdiensten. Je valt in op een locatie ter vervanging van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, langdurend verzuim, opname verlofuren of voor de 1 op 1 begeleiding van een cliënt. Ook kan het zijn dat je tijdelijk op een locatie werkt om net dat beetje extra aandacht te bieden aan een cliënt.

Wil je alvast een indruk van het werken als regiomedewerker? klik hier voor een video over de Achterhoekklik hier voor een video over Twente

Jouw inbreng

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een begeleider die oprechte aandacht heeft voor de cliënten. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk zijn.
Pas jij bij Estinea?
• Je hebt de MMZ niveau 3/4 opleiding afgerond
• Je begrijp het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt
• Je neemt initiatief, durft beslissingen te nemen, denkt in mogelijkheden en bent ondernemend
• Je staat er, ook op de momenten dat het spannend wordt

Ons aanbod

Estinea is een lerende organisatie, gericht op ontwikkeling. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en om je eigen kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Past Estinea bij jou?

• Je krijgt een jaarcontract. De contracturen zijn bespreekbaar
• Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2178 en €3105 (schaal 35 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week;
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%)
• Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
• Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken, 'vrouwen in de overgang' of ondersteuning bij mantelzorg.
• Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.

Pak je kans

Is Estinea jouw nieuwe werkplek? Zijn wij op zoek naar jou? ' Bij vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2178 – 3105
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://estinea.nl/werkenbij/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.