Medewerker Nachtzorg Vrienden van Estinea 02-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Medewerker Nachtzorg Vrienden van Estinea 02-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Medewerker Nachtzorg in Aalten, minimaal 9 uur per week

Wil jij een bijzondere baan? Denk dan eens aan werken in de nachtzorg! Dit werk kan handig thuis te combineren zijn, bijvoorbeeld als je schoolgaande kinderen hebt. En de onregelmatigheidstoeslag die erbij hoort, is een fijne extra!

De functie

Jij bent er voor cliënten in de nacht. Vanuit locatie Slaadreef 41 worden cliënten 'bewaakt' met behulp van uitluisterapparatuur en aanvullende domotica. Deze cliënten wonen in verschillende woningen op Slaadreef. Zij hebben complexe zorgvragen en behoefte aan intensieve begeleiding. Jij houdt toezicht op hun welbevinden, zodat ze ook in de nacht goede zorg krijgen. Je reageert op zorgoproepen en zorgalarmeringen en handelt alle zorgvragen deskundig af.

Ook verleen je op afroep ambulante zorg in de regio. Hierbij ga je zelfstandig met een auto van Estinea op pad om zorg en ondersteuning te bieden. Als medewerker Nachtzorg verleen je ambulante zorg en bied je ondersteuning bij het afhandelen van de zorgoproepen en eventuele andere werkzaamheden op de desbetreffende locatie.

Waar kom je te werken?

Team Nachtzorg werkt op locatie Slaadreef 41. Daarnaast verleen je vanuit daar ambulante zorg in de regio Aalten.

De werktijden liggen tussen 22:45 uur en 07:00 uur. Je werkt gemiddeld 4 á 5 nachten per maand. Tijdens een dienst ben je er samen met twee andere collega's verantwoordelijk voor dat cliënten een veilige en gezonde nachtrust hebben.Het complete team Nachtzorg bestaat uit veertien collega's

Jouw inbreng

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een medewerker Nachtzorg die oprechte aandacht heeft voor de cliënten. Je kunt zelfstandig werken en durft zelfstandig beslissingen te nemen.
• Je hebt een diploma MMZ niveau 4, of diploma verpleegkunde of vergelijkbare zorgopleiding afgerond waarin somatische en agogische zorg gegarandeerd wordt. Je bent bereid om aanvullende cursussen te volgen;
• Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega's aan te spreken op hun verantwoordelijkheden;
• Je staat er, ook op momenten dat het spannend wordt.

Ons aanbod

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

• Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd van gemiddeld 9 uur per week. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.
• Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2457 en de €3332 bruto per maand (schaal 40 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%).
• Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
• Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen, zoals een cursus stoppen met roken.
• Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.
• Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijlcoaching of mindfulness.

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv.

De vacature staat open totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. In overleg met jou plannen we een kennismakingsgesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2457 – 2457
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/medewerker-nachtzorg-in-aalten-minimaal-9-uur-per-week-89.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.