Woonbegeleider Verzorgende IG Marga Klompé 14-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Woonbegeleider Verzorgende IG Marga Klompé 14-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Woonbegeleider / Verzorgende IG in Aalten bij Beth San groepswoningen

  • onbepaalde tijd
  • In overleg
  • Beth San
  • Aalten

Woonbegeleider / Verzorgende IG in Aalten bij Beth San groepswoningen

Over jou

In Aalten op de locatie Beth San zijn we op zoek naar een woonbegeleider / verzorgende IG voor de groepswoningen. Is dat de functie voor jou? Lijkt het jou wat om de bewoners te ondersteunen in hun zelfstandigheid en zo bij te dragen aan het welzijn? Lees dan vooral verder.
Woonbegeleider of Verzorgende IG? We heten je graag welkom, zolang je een diploma hebt. Ook als je al een tijdje niet in de zorg hebt gewerkt ben je welkom, wij helpen jou (weer) bevoegd en bekwaam te maken voor de skills die wellicht wat weggezakt zijn.
Natuurlijk zijn diploma's belangrijk, maar wat wij nog veel belangrijker vinden is jouw enthousiasme.
Je bent samen verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten op de locatie Beth San in Aalten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega's voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt hierbij ondersteuning van een .
Wat mag jij verwachten? Een mooie werkplek, waarin jij als zorgprofessional jouw kijk op zorg en processen mag laten horen. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de verdere ambities van verschillende afdelingen van de woonzorgcentra (en daarbuiten), waarbij jij samen met je collega's een rol hebt in het (verder) professionaliseren. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om te vernieuwen, ontwikkelen en een groei in te zetten. Om hierover met elkaar in gesprek te gaan, nodigen we je graag uit voor een kop koffie of thee om elkaar te leren kennen. Dit kan bij ons op locatie zodat je meteen kennis maakt met Beth San.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten en voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die 'gewone' werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Over je functie

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT in de volgende functieschaal:
Verzorgende - FWG 35 (€ 2.391,72 - € 3.177,10)
Uren in overleg en een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering op van je bruto salaris.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij fijne extra's, zoals:
- bedrijfsfitness
- collectieve zorgverzekering
- fietsplan en nog vele andere zaken

Heb je vragen?

Bel dan met (regiomanager Aalten, Bredevoort en Beltrum) via of mail naar . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer (telefonisch of via de app) of per mail

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmargaklompe.nl/vacatures/woonbegeleider/verzorgende-ig-in-aalten-bij-beth-san-groepswoningen-597/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.