Gedragswetenschapper MVG 's Heeren Loo Zorggroep 18-08-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Gedragswetenschapper MVG ’s Heeren Loo Zorggroep 18-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Ervaren Gedragswetenschapper MVG, GZ Psycholoog, Orthopedagoog Generalist

Wil jij werken in een organisatie die zich inzet om behandeling mogelijk te maken voor alle mensen met een verstandelijke beperking? Klopt jouw hart sneller van complexe problematiek en ben je creatief in het vinden van oplossingen? Houd jij het hoofd koel tijdens onverwachte situaties en ben je in staat om adequaat te reageren?

 • Tiel
 • 20 tot 30 uur
 • 3586 tot 6136 euro
 • nr. 12540

Waar ga je werken?

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een ervaren gedragswetenschapper die onze collega tijdelijk wil waarnemen. Je gaat werken voor expertisecentrum Advisium Zuid en wordt onderdeel van onze vakgroep gedragswetenschappers.

De vakgroep gedragswetenschappers van Advisium Zuid bestaat momenteel uit 20 collega (GZ-)psychologen en orthopedagogen/Orthopedagoog-Generalisten, verdeeld over meerdere locaties (Druten, Tiel, Geldermalsen, Woudrichem, Nuenen). Dit enthousiaste team beschikt over veel expertise, welke onderling wordt gedeeld, om zo te blijven werken aan verdere kennisontwikkeling. De vakgroep werkt binnen Advisium onder andere multidisciplinair samen met het paramedisch team en het medisch team.

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van 's Heeren Loo. Met ruim 1200 deskundigen zijn we het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Als ervaren gedragswetenschapper is je kerntaak om op sociaal wetenschappelijk verantwoorde wijze te komen tot een goede beeldvorming, passende ondersteuning, begeleiding en behandeling van jongeren en volwassenen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Dit in afstemming met de cliënt en alle belangrijke betrokkenen rondom de cliënt. Je bent verbonden aan een aantal woningen binnen de locatie Tiel.

Samen met de manager zorg ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor de cliënten. Samen met het team zorg je ervoor dat er een goed beeld van de cliënt gevormd wordt en dat de cliënt passende begeleiding krijgt. Samen met het behandelteam zorg je voor een goede diagnostiek en waar nodig de juiste behandeling. Het is dan ook belangrijk dat je jouw beeldvorming, analyse en advies kunt toelichten aan cliënten, verwanten, (persoonlijk) begeleiders en andere direct betrokkenen. En dat je hierbij om kunt gaan met meervoudige belangen en stevig in je schoenen staat.

Je werkt met een multidisciplinair team, waar jij vanuit je eigen professie eindverantwoordelijk behandelaar bent. Als gedragswetenschapper ben je tegelijkertijd betrokken en hanteer je de professionele distantie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen en te adviseren in het belang van de cliënt.

Dit ben jij

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie. Voorkeur gaat uit naar een afgeronde GZ-opleiding of NVO-generalist opleiding.

Daarnaast:

 • heb je kennis van diagnostiek en behandelinterventies voor mensen met een verstandelijke beperking
 • heb je (wenselijk) minimaal drie jaar werkervaring als orthopedagoog/psycholoog binnen de (M)VG
 • ben je goed in multidisciplinair werken met teams
 • ben je in staat om op je eigen handelen te reflecteren en sta je open voor het ontvangen en geven van feedback
 • kan je goed luisteren, motiveren en communiceren en werk je vanuit integriteit en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid
 • houd je je deskundigheid op peil en volg je ontwikkelingen in het vakgebied.

Dit bieden wij

 • Een contract voor 20 tot 30 uur voor de periode van 1 september 2023 tot 22 januari 2024. Werken op basis van een ZZP constructie is ook bespreekbaar.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3482,- en maximaal € 5957,- (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Wij leren jou graag kennen!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Ruby Coppes - Peters (gedragswetenschapper) via of met Chantal te Lintelo (manager Advisium) via .

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod! Hierna verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGedragswetenschapper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/ervaren-gedragswetenschapper-mvg-gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist-1009810

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.