Persoonlijk Begeleider Vrienden van Estinea 27-09-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Persoonlijk Begeleider Vrienden van Estinea 27-09-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Persoonlijk begeleider

Haal jij er voldoening uit om mensen met complexe zorgvragen te helpen zo zelfstandig mogelijk te zijn? Zie jij moeilijk verstaanbaar gedrag vooral als een vraag om hulp? En vind je het prima om alleen op locatie te werken? Lees dan snel verder!

De functie

Probleemgedrag? Dat zullen ze jou niet horen zeggen. Jij ziet de hulpvraag achter het moeilijk te begrijpen gedrag van een bewoner en weet hoe je hem of haar dan het beste kunt ondersteunen. Je luistert echt, biedt duidelijkheid én creëert rust.

Zo zorg je voor een fijne, huiselijke sfeer waarin bewoners zich thuis en veilig voelen.

Je ondersteunt bewoners waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden. Hierbij houd je de afspraken uit de ondersteuningsplannen in het achterhoofd en deze werk je waar nodig bij. Want wensen en behoeften kunnen natuurlijk veranderen.

Met je team zorg je er ook voor dat alles op de locatie op rolletjes loopt. Zo neem je één of twee coördinatietaken van je locatie op je, zoals de begeleiding van stagiaires en leerlingen of de financiën.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op een locatie waar 12 cliënten in de leeftijd van 25 tot 70 jaar wonen, met elk hun eigen appartement.

De bewoners hebben een (verstandelijke) beperking en complexe zorgvragen op het gebied van bijvoorbeeld psychische problemen, autisme en epilepsie. Hierdoor hebben zij heel uiteenlopende, specifieke ondersteuning van jou en je collega's nodig.

Je team bestaat uit tien personen, waarvan twee huishoudelijke hulpen. Je collega's zijn te omschrijven als enthousiast, leergierig en waar nodig zijn we er voor elkaar. De samenstelling van ons team bestaat uit vrouwen en één man. Leeftijd 30-60 jaar.

Wanneer het nodig is, kun je snel extra deskundigheid inzetten. Bijvoorbeeld van een gedragskundige, een arts Verstandelijk Gehandicapten of iemand van de ondersteunende diensten. Bij Estinea staan collega's voor elkaar klaar en een antwoord laat nooit lang op zich wachten.

Jouw inbreng

Je hebt een relevante MBO4-opleiding en haalt voldoening uit het ondersteunen van mensen met complexe zorgvragen. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. En je kunt rustig blijven als een bewoner heftig gedrag laat zien, dit vat je nooit persoonlijk op. Je kunt goed schakelen tussen verschillende functioneringsniveaus en ondersteuningsvragen. Tenslotte durf je besluiten te nemen.

Ons aanbod

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

• Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 21 - 28 uur per week (uren zijn in overleg). Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.
• Je salaris ligt, afhankelijk van je functie en ervaring, tussen de € 2.537 en € 3.432 bruto per maand (FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week;
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%)
• Je kunt fiscaal voordelig een fiets of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
• Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken of ondersteuning bij mantelzorg.
• Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.
• Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijl coaching of mindfulness.

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat wij zoeken?
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet. De vacature staat open tot en met 11 oktober 2023.

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je contact opnemen met de Weverstraat op telefoonnummer . Heb je vragen over de procedure? Dan kan je contact opnemen met personeelsadviseur Anne Stortelder op telefoonnummer .

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2537 – 3432
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)21 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/persoonlijk-begeleider-107.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.