Molenschilder Vaags Millwrights 21-12-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Molenschilder Vaags Millwrights 21-12-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vaags & Groot Wesseldijk BV

Molenschilder

Kennismaken?

How would you like us to contact you?

Molenschilder

Kennismaken?

Molens zijn de iconen van Nederland en jij zorgt ervoor dat dat zo blijft. Jouw werk staat altijd in de belangstelling en het resultaat is van ver te zien. Authentieke molens zijn werktuigen, kennen grote hoogte en zien er vaak fleurig en kleurig uit. Dat maakt het schilderen van een molen een vak apart!

Dit ga je doen

Constructieve delen van een molen worden vooral geschilderd voor behoud. Wij houden niet van plamuren en kitten. Dat ziet er wel mooi uit, maar het verbergt de constructie. Wij willen altijd kunnen zien hoe sterk een onderdeel nog is.

Soms ontdek je gebreken en deze repareer je eerst. Dit doe je zelf of samen met een collega molenmaker.

In de winter en bij slecht weer schilderen we niet buiten. Je schildert dan onderdelen in onze werkplaatsen en helpt collega's bij andere klussen.

Hier ga je werken

Voor onderhoudswerk gaan we naar de molen toe. De meeste klanten zitten binnen een straal van 100 km van Aalten. Molens staan geregeld op bijzondere plekken. Dat kan een krap straatje zijn, een idyllisch landgoed, maar ook een afgelegen polder. Wij genieten elke dag weer van deze afwisseling.

Voor het hoge werk hebben we maar liefst 6 eigen hoogwerkers ter beschikking. Daarnaast leer je van ons hoe je de molen moet bedienen, zodat je altijd goed en veilig bij het werk kunt.

Onderdelen die we nieuw maken schilderen we in de werkplaats.

Dit bieden we jou

Jij wordt een echte molenschilder en op deze functie is de CAO Bouw en Infra van toepassing.

Het werk biedt veel afwisseling en vrijheid en je kunt je eventueel ontwikkelen in verschillende richtingen. Wil je ook graag herstelwerkzaamheden uitvoeren, dan kan dat. Heb je ambitie om te calculeren, voorbereiden en/of plannen, dan lijkt ons dat ook wel wat.

We stemmen met jou af welke werkzaamheden het beste bij je passen. Werk je het liefst fulltime of toch liever parttime? Geen enkel probleem! Als je bij ons begint, krijg je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Klikt het van twee kanten dan zetten we deze voort in een vast dienstverband. Vakantie of een vrije dag? Dat is een goed plan! Je bepaalt bij ons zelf wanneer je vrij neemt.

Come meet us and take a look.

Let's explore a suitable job together.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchilder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.molenmaker.nl/en/vacancy/molenschilder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.