Project Engineer Top-Siloconstructions 17-08-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Project Engineer Top-Siloconstructions 17-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

PROJECT ENGINEER

Als Project Engineer wereldwijd werken aan silo constructies en gebouwen voormerken als Nestlé, Douwe Egberts en brouwerij ABInBev (o.a. Jupiler, Hertog-Jan en Tripel Karmeliet)? Kom werken bij TSC Silos in Aalten.

Siloblok in 3D

TSC is een groeiend bedrijf dat wereldwijd vierkante silo projecten realiseert. Onze klanten zijn voornamelijk producenten van feed en food , en variëren van familiebedrijf tot absolute wereldspelers.

TSC Silos is specialist in het bouwen van hoogwaardige rechthoekige silo's welke worden ingezet in een verscheidenheid van industrieën over de hele wereld en voor prachtige A-merken zoals ABInBev, Nestlé en Douwe Egberts. Het silo concept kenmerkt zich door een optimale opslagcapaciteit en flexibele indelingsmogelijkheden. Door een slim ontwerp hebben wij de best mogelijke productuitloop bij maximale opslagcapaciteit.

Werken bij TSC Silos betekent werken in een dynamische en internationale omgeving en vraagt flexibiliteit. Met onze kennis en nuchtere aanpak dragen wij bij aan grote en aansprekende industriële projecten die verspreid over de wereld gerealiseerd worden; van Venezuela tot de Verenigde Staten en van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland. Voor ons maakt het niet uit, bij elk project zijn we even betrokken en stellen we het klantbelang voorop. Altijd die cruciale vraag stellend: hoe bereiken we meer, met minder?

Wat doe je als Project Engineer?

Stella Artois Leuven expansion uitbreiding TSC Silos

Als Project Engineer bij TSC Silos ben je onderdeel van een team van 10 directe collega's. De ene collega is voornamelijk bezig met het tekenen en modelleren terwijl een andere collega de leiding heeft over een project dat in aanbouw is en de bouwplaats in Zuid-Duitsland bezoekt. Je taken- en verantwoordelijkhedenpakket zal in de loop van tijd groeien en veranderen, naar mate je ontdekt wat je leuk vindt en waar je je verder in wilt ontwikkelen. Blijft het tekenen, wordt het rekenen, programmeren, of toch vooral projectmanagement?

Om wat houvast te bieden, hieronder een omschrijving van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je in eerste instantie bij TSC mag verwachten.

De werkzaamheden omvatten o.a.:

 • Het modelleren van staalconstructies, trechters, silowanden en cellendek (wij gebruiken veelal Tekla);
 • Het maken van overzichts- en productietekeningen volgens de TSC standaard;
 • Het vertalen van een pre-design naar een definitief ontwerp;
 • Het tot in de laatste details uitwerken en afstemmen van het plan;
 • Het bewaken van de projectplanning en deadlines;
 • Het ondersteunen van de projectmanager richting de succesvolle oplevering;

Wie ben jij?

We vinden het vooral belangrijk dat je bij ons past en dat je bereid bent om te leren. Als jij vooruit wilt, gaan wij met je mee en zullen je ondersteunen in je ontwikkeling. Wat wij van jou verwachten staat voor ons niet 100% vast. Je directe collega's hebben voornamelijk een achtergrond in bijvoorbeeld bouwkunde, werktuigbouwkunde of mechatronica, en hebben afgeronde opleidingsniveaus variërend van MBO4 tot WO. Zie jij het wel zitten om met je technische kennis, in een dynamische, internationale omgeving een bijdrage te leveren aan de wereldwijde voedselveiligheid ? Dan komen we graag met je in contact!

 • Je hebt een technische achtergrond maar vooral de bereidheid om je gaan ontwikkelen in ons vakgebied;
 • Het is een pré als vaardigheid hebt in vreemde talen (met name Engels en Duits), maar ook hier helpen we je graag mee verder;
 • Je hebt de ambitie om je continu verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als voor TSC;
 • Je woont in de regio Aalten en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Interesse?

Stuur dan jouw gegevens naar - : . Wil je graag nog meer weten over de vacature? Neem dan gerust telefonisch contact op met Erik: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekenaar Staalconstructies
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tsc-silos.com/over-ons/werken-bij/project-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.