Lasser Eminent Groep 09-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Lasser Eminent Groep 09-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Molenwieken bestaan voor een belangrijk deel uit staal, maar daarnaast bevatten molens ook andere metalen onderdelen. In onze staalwerkplaats zijn collega's dan ook dagelijks bezig met het lassen van molenwieken en het maken van assen, lagers, tandwielen, waterraden en vijzels. In deze functie van lasser ga jij - aan de hand van een tekening van onze engineer - aan de slag. Dat begint met het afkorten van materiaal of het voorbewerken van platen op onze CNC boor- en snijmachine. Diverse stroken plaat worden aan elkaar gelast tot een lange strook met mooie vormen en rondingen. De lasnaden in deze stroken zijn zo belangrijk dat we ze eerst controleren met ultrasoon meetapparatuur voordat je verder kunt. De stroken worden samengesteld tot een koker en deze wordt afgelast met behulp van onze speciale lasmanipulator. Na het aflassen wordt de roede verder afgewerkt. Gaten tappen, kleine onderdelen aanbrengen, slijpen en vooral alles goed controleren.

Naast gelaste roeden maken we ook geklonken roeden. Hierbij worden alle lasnaden vervangen door klinkverbindingen. Bij een klinkverbinding worden platen of profielen over elkaar gelegd en er gaten doorheen geboord. Door deze gaten gaat een gloeiendhete klinknagel en daar wordt dan snel een kop op gedrukt of geslagen.

Je hoeft bij ons niet te kiezen of je liever last of klinkt. Je mag ook lekker afwisselen als je dat leuker vindt!

Vacature eisen

  • Ervaring met lassen of de bereidheid om dit te leren;
  • Affiniteit met traditionele molens;
  • Gedrevenheid om jezelf te ontwikkelen in het specialistische vakgebied; 
  • Een secure, nauwkeurige werkwijze waarbij je continu streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit.

 

FunctietitelLasser
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevense.venneman@eminentgroep.nl , 06 - 43 21 85 00 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/lasser-aalten-1856985/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.