Operator 3-ploegendienst Aalten Intermediair Uitzendbureau 30-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Operator 3-ploegendienst Aalten Intermediair Uitzendbureau 30-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Werk jij graag zelfstandig en kun je goed omgaan met verantwoordelijkheid? Dan is deze baan als operator 3-ploegendienst iets voor jou!

Als operator ben je verantwoordelijk één of meerdere productielijnen. Je bewaakt de aanvoer van materialen naar de lijn, je controleert de instellingen en stuurt deze bij wanneer dat nodig is. Daarnaast ondersteun je bij de ombouw van diverse productielijnen. Vanuit deze functie kun jij je groeien tot iemand die de lijnen zelfstandig om kan bouwen. Je bent in deze functie veel zelfstandig bezig en krijgt veel verantwoordelijkheid. Daarnaast schakel je met je collega’s om processen te optimaliseren. 

Over de werkgever

Deze organisatie legt de focus op het produceren van PET-flessen in diverse vormen. Hierbij ligt de focus op kwaliteit. Deze kwaliteit waarborgen ze met een georganiseerd productieproces met hightech machines.  De kracht van de organisatie is de continue focus op kwaliteit, een uitstekend georganiseerd productieproces. Verder zijn er intern veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en cursussen. Je komt te werken in een zeer schone en nette werkomgeving, waar veel aandacht wordt besteed aan hygiëne. Er heerst binnen het bedrijf een informele werksfeer.

Wat vragen wij:

? Ervaring binnen een productieomgeving is een pré
? Je hebt affiniteit met techniek
? Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
? Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het ook prettig om samen te werken

Wat bieden wij:

? Een uitdagende functie
? Bij goed functioneren krijg je een contract bij de opdrachtgever
? Een marktconform salaris tussen de €2.300en €2.600 bruto per maand exclusief ploegentoeslag
? Veel ontwikkelingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng

Lijkt deze functie als operator 3-ploegen wat voor jou? Reageer dan snel met een korte motivatie en cv! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Filament- En Vezelvervaardiging
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3000
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)38 – 40
Contactgegevenslichtenvoorde@i-u.nl , 0544-700217 https://www.i-u.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.i-u.nl/vacatures/operator-3-ploegendienst/?utm_source=nvb&utm_medium=nvb_industrie&utm_campaign=nvb

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.