Leerling Constructiebankwerker Triott 16-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Leerling Constructiebankwerker Triott 16-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vacature: Leerling Constructiebankwerker (BBL/BOL)

Een dag als Leerling Constructiebankwerker

Je begint de werkdag meestal met een kort praatje met collega's. Daarna ga je aan het werk op je eigen werkplek, waar de klus al ligt te wachten. Vaak zal de opdracht bestaan uit het maken van onderdelen voor machines. Collega's gebruiken jouw onderdelen daarna om een gehele machine af te bouwen. Het eindresultaat is een volledige machine of productielijn die we leveren aan de klant. Jouw werk draagt dus bij aan de productie van onze hoge kwaliteit machines, die diervoer kunnen maken voor vee en huisdieren.

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig, leergierig en ook enthousiast. Want daar gaat het in eerste instantie om bij deze functie, met passie jezelf technisch ontwikkelen. Volg je op dit moment een technische opleiding waarbij ruimte is voor een BBL traject, dan zoeken we jou.

Daarnaast werk je netjes en secuur, waardoor jouw werkplek er altijd netjes uitziet. Zo zorg je, samen met je collega's, voor een fijne en veilige werkplek.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een vaste begeleider met veel ervaring binnen Ottevanger Milling Engineers en in de techniek. Zo leer je stap voor stap om zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor de onderdelen en producten die jij maakt. Dit is ons gezamenlijke doel voor jouw BBL traject. Aan het eind van het traject heb je de vaardigheden om zelfstandig constructiebankwerker te zijn. Daarnaast bieden we je een goed salaris aan en voldoende vrije dagen, alles volgens de gangbare CAO.

Over Ottevanger Milling Engineers

We zijn een echt familiebedrijf en dat merk je direct. Al sinds de oprichting in 1909 runt de familie Ottevanger het bedrijf en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines en verwerkingslijnen voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Onze installaties produceren vaak veevoeders. Over de hele wereld leveren we mooie projecten, vaak samen met andere bedrijven uit de Triott Groep.

Solliciteer gerust!

Je hebt interesse gekregen in deze functie en wilt graag langskomen? Dat kan natuurlijk! Stuur jouw persoonlijke informatie en een motivatie op naar , of bel naar en wie weet zien we jou snel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConstructiebankwerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ottevanger.com/over-ons/carriere/vacature-leerling-constructiebankwerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.