Service Technician Metaflex Doors Europe 13-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Service Technician Metaflex Doors Europe 13-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Service Technician

Ben jij een Service Technician in hart en nieren die ieder probleem weet op te lossen? Ga je graag aan de slag bij onze klanten met het installeren en onderhouden van onze deuren? Vind je het ook nog leuk om trainingen te geven en klanten te adviseren over preventief onderhoud? Dan zoeken wij jou!

Als Service Technician ben je bij Metaflex Doors verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en oplossen van storingen van onze luchtdichte deursystemen en geavanceerde automaten. Aan de hand van een planning en instructies worden de werkzaamheden uitgevoerd. Je hebt een adviserende rol richting klanten ten aanzien van montage en onderhoud. Je geeft training aan externe service partners en treedt als supervisor op bij montage, onderhoud en storingen (wereldwijd). Naast dat je hiervoor de nodige skills bezit, is er ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je krijgt de beschikking over een eigen bus en het benodigde gereedschap.

Heb je vragen? Onze Service Coordinator Maurien te Winkel beantwoordt jouw vragen graag via telefoonnummer of mail haar op

Wil je solliciteren? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet, deze stuur je naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelField Service Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://assaabloy.jobs2web.com/job/Aalten-Service-Technician-GE-NL-7122/935734101/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.