Project Leader Vencomatic Group 25-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Project Leader Vencomatic Group 25-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Current openings

Vencomatic Group offers possibilities for ambitious people. We encourage and support our employees to develop personal and professional skills through education and training. Want to join our team? Your application should consist of a resume and cover letter, where you mention your interest, ideas, motivation and availability.
Any questions about career opportunities at Vencomatic Group? Or do you want to apply? Click the link below.

Ken jij onze Egg Way al? Over die route en het aansturen en optimaliseren ervan, kunnen wij je alles vertellen. En weet je wat? We zijn op zoek naar iemand die er technisch nog véél dieper in wil duiken dan dat we dit moment al kunnen met onze producten.

Venco Campus

Als jij het leuk vindt om mee te werken aan de besturing waar onze installaties over de hele wereld op draaien, dan zijn wij op zoek naar jou!

Venco Campus

Als Project Leader ben je verantwoordelijk voor de projectbegeleiding vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie en zult met verschillende teams sparren om een project tot een goed einde te brengen.

Venco Campus

Help jij mee om kwaliteit te verbeteren in onze processen? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en borgen van de bedrijfsprocessen van Vencomatic Group gericht op efficiency, effectiviteit en risicobeheersing.

Venco Campus

Wil jij met kippen op stok gaan? Dan ben je uit het juiste hout gesneden! Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met pluimvee en een flexibele duizendpoot is die graag de wereld rondreist.

Venco Campus

De spilfunctie in het orderproces op elektro gebied
Gave projecten in een dynamische werkomgeving? Als Electrical Lead Engineer houd jij je bezig met het verwerken van complete orders van systemen in Eplan.

Venco Campus

Wordt je enthousiast als je een carnavalswagen of een ander uitdagend project mee mag bouwen? Wil jij de vrijheid krijgen om nieuwe technieken te ontdekken, of bestaande technieken te verbeteren en deze introduceren in de markt? Ben je op zoek naar een functie waarin jij een technische rol naar je toe trekt om samen met een team enthousiaste collega's innovatieve producten te ontwikkelen?

Venco Campus

Als Mechatronisch monteur werk je in een team waar je samen verantwoordelijk bent voor het juist samenstellen van de onderdelen tot één functionele machine. In deze rol is het van belang dat je jouw werk en projecten conform planning worden opgeleverd. Dit betreffen zowel volledig gedocumenteerde machines als ook klant specifieke machines waarbij jij met jouw kennis, ervaring en creativiteit zorgt voor een functionele oplossing.

Venco Campus

Wil jij ons productieteam komen versterken en heb je interesse in houtbewerking? Dan hebben we een match!

Productiemedewerker houtbewerking BBL

Venco Campus

Heb jij een grote interesse in houtbewerking en wil jij een BBL opleiding starten of voortzetten bij een bedrijf waar je ruimte krijgt om het vak te leren, jezelf te ontwikkelen en waar je onderdeel bent van een gezellig team? Dan is Vencomatic Group wellicht de werkgever en opleider voor jou!

Allround teamleader


Lees gauw verder!

Operator Ponsafdeling

Vencosteel

Wil jij een baan als Operator waarin je komt te werken met moderne machines, de nieuwste technieken en in een bedrijf waar je mag leren en mogelijkheden krijgt om je eigen ambities waar te maken?

Aalten, NL

Prinzen

Vencomatic Group is een innovatief, internationaal familiebedrijf dat de pluimveehouderij wereldwijd op een diervriendelijke manier wil verduurzamen. Vencomatic Group biedt een uitdagende functie op haar locatie in Aalten. Prinzen als de machinebouwer van Vencomatic Group biedt haar klanten oplossingen voor de automatisering van het verwerken van broed- en consumenten eieren. Voor Prinzen in Aalten zoeken wij monteurs.

Officer Order Entry

Prinzen

Voor het team After Sales Officers zoeken we een nieuwe teamspeler die samen met het team zorgdraagt voor de gezamenlijke verantwoordelijkheden. Samen met het helpdesk team zorg je ervoor dat snel schakelt waardoor de klant juist en tijdig geholpen wordt

As Area Sales Manager you are responsible for achieving the sales targets. Customer and dealer relations are of great importance and you think along with the customer in finding efficient housing, egg handling and climate control solutions for each type of poultry house.

¿Eres una persona que disfruta la libertad en su trabajo, mientras asume responsabilidades?

Great culture to work

"It feels like a very big family"

Personal Growth

Vencomatic Group offers possibilities for ambitious people. We encourage and support our employees to develop personal and professional skills through education and training.

"When I started at Vencomatic Group, I was immediately positively surprised that all innovation at Vencomatic Group is focused on animal welfare. Compared to the high-tech industry in the area, what Vencomatic Group does might not seem so exciting, but when you see what is behind it, you are really impressed."

Steven Das

Project Leader

Venco Campus

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManufacturing Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vencomaticgroup.com/vacancies

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.