Voorman Werkplaats Albrand 21-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Voorman Werkplaats Albrand 21-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Voorman werkplaats m/v
fulltime - standplaats Aalten

Wat maakt deze functie zo leuk?
Als voorman werkplaats werk je zelf actief mee in de productie. Je verzorgt de voorbereidende en logistieke werkzaamheden rondom het productieproces en stemt kansen af met de . Daarnaast houd je je bezig met het instellen en programmeren van machines, verricht je klein onderhoud aan de machines en zorg jij voor de bestelling van materiaal. Bij afwezigheid van de ben jij het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers.

Wat vragen wij van jou?
Met een afgeronde opleiding richting techniek of aantoonbare affiniteit met techniek zit je bij ons helemaal op je plek. In een informele sfeer werk je als meewerkend voorman werkplaats samen met een team van enthousiaste collega's om onze bijdrage te leveren aan de energietransitie. Met jouw hulp worden verdelers en aanverwante producten op het gebied van vloerverwarming geproduceerd met hulp van moderne apparatuur. Samen met de manager draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken op de afdeling productie en de optimalisatie van de productie-output.

Houd je ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, heb je technisch inzicht en kun je overweg met een computer? Zijn pragmatisch, communicatief vaardig, nauwkeurig en stressbestendig eigenschappen die op jou van toepassing zijn? Dan ben jij de voorman werkplaats die wij zoeken. Als je kennis hebt van een Co-Welder en CNC-machines, in het bezit bent van een lasdiploma en bereid bent tot het volgen van een BHV-cursus roepen we je zeker op om te solliciteren.

Wat bieden we jou?
Natuurlijk bieden we je een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een ruime hoeveelheid vakantiedagen om wat gas terug te nemen en je batterij op te laden. Daarnaast neem je automatisch deel aan onze winstregeling en word je regelmatig uitgenodigd voor leuke activiteiten van onze personeelsvereniging. En ben je toe aan iets nieuws en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan geven we je daar alle ruimte voor. Je krijgt direct een jaarcontract. Bevalt het na verloop van tijd aan beide kanten? Dan zetten we je contract natuurlijk om naar onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?
Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal.

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega's met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing is kenmerkend voor onze organisatie.
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan voegen wij jou graag toe aan ons team.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met , , bereikbaar op telefoonnummer .

Albrand bv

  • Mega 8A
  • 6902 KL Zevenaar
  • +31 (0)316 24 68 49

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeewerkend Voorman Werkplaats
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.albrand.nl/over-ons/werken-bij-albrand/voorman-werkplaats

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.