Service Adviseur / Magazijnmedewerker Herwers Groep 06-01-2024

 1. Vacatures Alten
 2. Service Adviseur / Magazijnmedewerker Herwers Groep 06-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Service Adviseur & Magazijnmedewerker

Herwers Aalten

Aan de slag achter de balie op een mooie locatie binnen een klein team met gezellige collega's? Voor onze vestiging Aalten zijn wij op zoek naar versterking! Service bieden richting de klant, onderdelen klaarleggen en controleren, calculeren, bestellen & plannen: voor jou is dit gesneden koek.

Binnen deze functie combineer je Service Adviseur met Magazijnmedewerker. Goede service bieden aan zowel je collega als de klant, dat vind jij belangrijk.

Dit krijg je

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een superleuk team
 • Uitzicht op een vast contract
 • Een goede pensioenregeling
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring
 • 24 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), als je belooft dat je weer terugkomt
 • Leuke extra's: personeelskorting, fiets- computer- en fitnessregeling

Dit heb je

 • Autotechnische kennis en relevante werkervaring
 • Stressbestendigheid & overzicht
 • Een goede dosis positiviteit
 • Digitaal werken met systemen is voor jou een eitje
 • Betrouwbaar & klantvriendelijk
 • Zin, om bij ons aan de slag te gaan

Zo kan je dag eruit zien

8:00: De dag begint met een goede kop koffie en een praatje met je collega's. Wat al snel gevolgd wordt door de eerste klanten die binnenkomen om hun auto te brengen.
8:10: Terwijl jouw collega Service Adviseur de rest van de klanten helpt, controleer en verwerk je de binnengekomen onderdelen (nachtlevering), bestemd voor de werkplaats en de werkvoorbereiding.
09:00: Diverse werkorders komen voorbij, jij zoekt hier de juiste onderdelen voor uit met behulp van de onderdeelsystemen van onze importeurs.
10:30: Je maakt calculaties voor onderdelen t.b.v. diverse reparaties.
12:30: Lunch! Even alles opzij en een broodje eten met je collega's.
13:00: Je controleert de werkorders vanuit de verkoop. Er worden deze week tien auto's afgeleverd. Hiervoor maak jij alles tiptop in orde.
14:30: Je pleegt wat belletjes met klanten om te bespreken wat er uit de APK is gekomen en het extra werk wat daaruit komt. De klant is akkoord en je laat de monteurs weten dat ze verder kunnen met de auto.
15:30: De rest van de middag houd je je bezig met de voorbereiding voor morgen, je controleert de afspraken en werkorders; liggen de onderdelen al klaar? Van de werkorders die je terugkrijgt uit de werkplaats maak je de facturen en bel je de klant op dat de auto opgehaald kan worden.
17:00: De dag is bijna rond. Je geeft de paar laatste klanten hun auto mee, je zet alle teruggekomen leenauto's weer op hun plek en sluit de boel af. Je collega's waren weer superblij met jou vandaag, want zonder jouw inspanningen valt de boel behoorlijk stil.

Wij zijn

Een betrokken familiebedrijf Een dealerorganisatie die bestaat uit ruim 300 medewerkers Officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan & Renault Erg trots op onze collega's Zeer verheugd op jouw komst Te vinden in Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Hengelo gld, Neede, Tiel, Veenendaal & Zevenaar

Vragen? Neem contact op!

Vera Fritz Herwers

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.herwers.nl/vacatures/service-adviseur-magazijnmedewerker-aalten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.