Machinist / Chauffeur Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 04-02-2024

 1. Vacatures Alten
 2. Machinist / Chauffeur Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 04-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Jouw uitdaging

Deel uitmaken van een enthousiast team, je technische vaardigheden benutten én werken met mooie machines in de frisse buitenlucht. Als dit je aanspreekt, is een functie als Machinist/ Chauffeur bij Verhuur- en Aannemingsbedrijf wellicht precies wat je zoekt! We hebben verschillende functies als Machinist en/ of Chauffeur openstaan. We gaan graag met jou in gesprek, zodat we samen kunnen kijken waar de kansen voor jou en voor ons liggen.

Als Machinist en/ of Chauffeur krijg je energie van het veilig en efficiënt en netjes uitvoeren van werkzaamheden op verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van grondverzetmachines. Daarmee heb je een essentiële rol in de uitvoering van projecten, variërend van grondverzet tot wegenbouw en waterbouw. Jij wilt niet iedere dag hetzelfde doen. Wij geloven sterk in de kracht van afwisseling, omdat dagelijkse variatie bijdraagt aan een gezonde werkervaring. We hebben verschillende mogelijkheden voor jou als Machinist/ Chauffeur. Deze bespreken we graag met je, om zo jouw wensen af te stemmen op onze behoeften.

Wie ben jij

Wij hebben geen lange lijst eisen met allerlei opleidingen, certificeringen, competenties en ervaring. Belangrijker vinden wij dat jij als persoon bij ons past en natuurlijk andersom ook! Hieronder een paar zaken die belangrijk zijn voor de functie als Machinist/ Chauffeur:

 • Je bent enthousiast over een brede functie als Machinist en/ of Chauffeur en daarmee nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die wij hebben;
 • Je hebt een (groot) rijbewijs of bent bereid deze bij ons te halen;
 • Jij vindt veiligheid, kwaliteit en netheid net zo belangrijk als wij en bent daarom ook secuur in het naleven van veiligheidsprocedures;
 • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bent bereid deze bij ons te halen.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan als Machinist en / of Chauffeur binnen een breed georiënteerd infrabedrijf;
 • Ruimte voor jouw wensen, behoeften en capaciteiten;
 • Een interne aanvullende opleiding om op diverse plekken binnen ons bedrijf ervaring en vakmanschap op te doen;
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een bedrijfsauto;
 • Veiligheidskleding / -schoeisels;
 • Goed materiaal en materieel;
 • Een enthousiast team.

Over Verhuur- en Aannemingsbedrijf

Verhuur- en Aannemingsbedrijf is gespecialiseerd is in het aannemen en uitvoeren van projecten binnen de cultuurtechniek en de grond-, weg- en waterbouw. beheert ook de handel in zand en grind, en is actief in de exploitatie van zandwinning bij Het Hilgelo, evenals in de exploitatie van een zand- en grindwinningslocatie genaamd Kieswerk Barlo in Duitsland.

De diversiteit van de activiteiten strekt zich uit van de aanleg van particuliere opritten tot de uitvoering van omvangrijke projecten zoals natuurbouw, grondverzet en wegenbouw binnen de GWW-sector. wint zand, deels vanuit eigen winningslocaties, verspreid over Nederland en Duitsland, met behulp van eigen zandzuigmaterieel.

De opdrachtgevers van Verhuur- en Aannemingsbedrijf omvatten gemeenten, bedrijven en particulieren. Naast het aannemen en uitvoeren van projecten biedt het bedrijf ook grondverzet- en transportmaterieel te huur aan derden aan. Hierdoor speelt het bedrijf een veelzijdige rol in de bouw- en infrastructuursector, waarbij het een breed scala aan diensten aanbiedt aan diverse klanten.

Interesse?

Word jij blij van bovenstaande omschrijving of wil je meer weten over de functie? Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel met ons kantoor ).

Contact gegevens:

Dinxperlosestraatweg 104b
7122 JM Aalten
Tel:
Fax:
E-mail:

Nieuws

 • Project herinrichting vijvers "Naar Buiten in Beinum" te Doesburg
 • Safety Culture Ladder Certificaat Trede 3
 • Herinrichting Regge Pelmolen
 • Reconstructie Driessenshof Aalten
 • Zandzuiger Geertje gedoopt en vervoerd naar eerste locatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBalkman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hoftijzer.info/vacature-machinist-chauffeur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.