Zuigermachinist Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 04-02-2024

 1. Vacatures Alten
 2. Zuigermachinist Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 04-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Jouw uitdaging

Deel uitmaken van een enthousiast team, je technische vaardigheden benutten én werken op het water op de meest prachtige locaties in ons land en over de grens. Als dit je aanspreekt, is een functie als zuigermachinist bij Verhuur- en Aannemingsbedrijf wellicht precies wat je zoekt! Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Mocht je deze niet hebben, zorgen wij voor de nodige opleiding!

Als zandzuigermachinist ga jij aan het werk op één van onze drie zandzuigers. Binnen jouw functie ga je aan de slag met diesel-, elektrotechniek en automatisering. Met veel vrijheid stuur en controleer jij het zuigproces van de zandzuiger. Daarnaast signaleer en verhelp jij storingen en voer jij onderhoudswerkzaamheden uit.

Is het niet raar dat je je collega's vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je alvast voor aan twee van onze huidige Zandzuigermachinisten. Zij vertellen je graag over de functie:

"Het werk als zandzuigermachinist is alles behalve eentonig werk. Naast het besturen van de zandzuiger brengt het werk allerlei leuke uitdagingen, zoals het oplossen van storingen en het onderhoud/ reparaties aan de machine. Eigen inbreng wordt binnen gewaardeerd. Er wordt naar geluisterd. Meedenken kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld het efficiënt transporteren van de zandzuiger. Dit alles bij elkaar maakt het werk afwisselend, en dat is precies wat ik er zo leuk aan vind!" Maarten Sikking

"Het werk als zandzuigermachinist biedt grote mate van vrijheid. Op zekere hoogte ben je zelfs 'eigen baas' wanneer het gaat over de dagindeling van de werkzaamheden. Mijn werk is ontzettend afwisselend. Ik ben niet alleen machinist, maar ook monteur voor normaal voorkomende werkzaamheden met betrekking tot onderhoud van de zuiger. Ik kan mijzelf elke dag uitdagen om in elke situatie een zo maximaal mogelijke productie te draaien en een mooi resultaat voor de opdrachtgever achter te laten." Jan Leferink

Wie ben jij

Nu je al even kennis hebt gemaakt met onze collega's, maken wij graag kennis met jou! Geen ellenlange verlanglijstjes met wat jij precies 'in the pocket' hebt. Belangrijker vinden we of er een match is tussen ons als werkgever en jou als Zandzuigermachinist. Onderstaande zaken zien we wel graag terug!

 • Je hebt enige kennis over dieseltechniek, elektrotechniek en automatisering;
 • Jij bent enthousiast en wilt dingen leren! Ervaring is daarom geen vereiste;
 • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bereid deze bij ons te halen;
 • Affiniteit met het werken op en aan het water.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, maar ook een goede back-up om samen te komen tot een optimale uitvoering van het werk wanneer je er niet helemaal uitkomt;
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Opleidingsmogelijkheden passend bij de functie;
 • Een vaste aanstelling als Allround Zandzuigermachinist;
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een bedrijfsauto;
 • Een enthousiast team.

Over Verhuur- en Aannemingsbedrijf

Verhuur- en Aannemingsbedrijf is gespecialiseerd is in het aannemen en uitvoeren van projecten binnen de cultuurtechniek en de grond-, weg- en waterbouw. beheert ook de handel in zand en grind, en is actief in de exploitatie van zandwinning bij Het Hilgelo, evenals in de exploitatie van een zand- en grindwinningslocatie genaamd Kieswerk Barlo in Duitsland.

De diversiteit van de activiteiten strekt zich uit van de aanleg van particuliere opritten tot de uitvoering van omvangrijke projecten zoals natuurbouw, grondverzet en wegenbouw binnen de GWW-sector. wint zand, deels vanuit eigen winningslocaties, verspreid over Nederland en Duitsland, met behulp van eigen zandzuigmaterieel.

De opdrachtgevers van Verhuur- en Aannemingsbedrijf omvatten gemeenten, bedrijven en particulieren. Naast het aannemen en uitvoeren van projecten biedt het bedrijf ook grondverzet- en transportmaterieel te huur aan derden aan. Hierdoor speelt het bedrijf een veelzijdige rol in de bouw- en infrastructuursector, waarbij het een breed scala aan diensten aanbiedt aan diverse klanten.

Interesse?

Word jij blij van bovenstaande omschrijving of wil je meer weten over de functie? Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel met ons kantoor ).

Contact gegevens:

Dinxperlosestraatweg 104b
7122 JM Aalten
Tel:
Fax:
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKraanmachinist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hoftijzer.info/allround-zandzuigermachinst/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.