Teamleider productie (startend) Albrand BV 19-02-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Teamleider productie (startend) Albrand BV 19-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Teamleider productie (startend)

32/40 uur – Aalten

Werk je graag met je handen en ambieer je tegelijkertijd een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid? Ga dan samen met Albrand de uitdaging aan en word teamleider productie bij onze vestiging in Aalten waar we in een hecht team allerlei soorten verdelers en aanverwante producten maken op het gebied van vloerverwarming.

Wat ga je doen?
In een informele sfeer werk je als teamleider productie met een team van enthousiaste collega’s om onze bijdrage te leveren aan de energietransitie. Samen met de manager draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken op de afdeling productie en de optimalisatie van de productie-output. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en rapporteert aan de manager productie.

Als teamleider productie ben je in staat om in een veranderende omgeving de kwantiteit en de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je hebt het vermogen de motivatie, vak- en sociale vaardigheden van onze werknemers te herkennen, te erkennen en te vergroten.

Je werkt zo nodig actief mee in de productie en houdt je vooral bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het productieresultaat en het borgen van de kwaliteit van het productieproces
  • Je verzorgt de inkoop van het benodigde materiaal voor de productie in overleg met de manager productie
  • Je zorgt voor de juiste inzet en planning van de medewerkers
  • Je houdt je met de operators bezig met het instellen en programmeren van machines

Wat bieden we jou?

In deze veelzijdige functie werk je heel zelfstandig en bieden we je alle ruimte om je te ontwikkelen.

  • Natuurlijk bieden we je een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een ruime hoeveelheid vakantiedagen om wat gas terug te nemen en je batterij op te laden.
  • Daarnaast neem je automatisch deel aan onze winstregeling en word je regelmatig uitgenodigd voor leuke activiteiten van onze personeelsvereniging.
  • Je krijgt direct een jaarcontract. Bevalt het na verloop van tijd aan beide kanten? Dan zetten we je contract natuurlijk om naar onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal.

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega’s met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing is kenmerkend voor onze organisatie.

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde opleiding mbo of mbo+ in de richting techniek of je hebt aantoonbare affiniteit met techniek. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en organisatorische kwaliteiten, bent enthousiast en leergierig. Je werkt graag in en met techniek, maar ambieert ook een sturende functie, neemt graag het initiatief, werkt zelfstandig, stelt je flexibel op en bent bereid om een vakgerichte opleiding te volgen om je verder te ontwikkelen.

Houd je ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, heb je technisch inzicht en kun je overweg met een computer? Dan ben jij de startende teamleider productie die wij zoeken.

Interesse?

Ben jij graag bereid je handen uit de mouwen te steken?

Stuur dan je cv met motivatie via onze sollicitatiepagina

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jaap Sijtsema, manager productie, bereikbaar op telefoonnummer 0316-24 68 49.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Productie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , 316246849 http://www.albrand.nl/
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://link.inhroffice.com/40a2dfbf-d5d0-4722-8fe5-7248f2f5f24f

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Altena: