Vrijwilliger Stichting Yunio 31-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Vrijwilliger Stichting Yunio 31-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Hulp nodig?
Telefoon:
E-mail:

We zijn op zoek naar mensen die een steuntje in de rug kunnen bieden aan ouders of kinderen die dat even nodig hebben. Hierbij kan het gaan om opvoedondersteuning, een luisterend oor, taalondersteuning bij anderstalige gezinnen of praktische hulp. Als vrijwilliger ga je wekelijks naar het gezin toe of je laat een kind een meedraaien in jouw gezin. Samen kijken we naar wat het beste bij jou en het gezin past.


Locatie

Vrijwilliger bij Yunio
Boterstraat 2, Varsseveld
  • Niet van toepassing
  • Ervaring met of kennis over opvoeden van kinderen. Je kunt je verplaatsen in andere mensen en je gebruikt je eigen levens- en/of werkervaring als basis voor je ondersteuning. Bereidheid om dat op een gelijkwaardige manier te doen. Minimaal 1x per week beschikbaar zijn. Beschikken over vervoer, bij voorkeur auto eventueel fiets. Verklaring Omtrent Gedrag is vereist.
  • Je volgt een cursus waarin je wordt opgeleid tot Yunio vrijwilliger en kiest vervolgens het programma of de programma's die het best bij jou passen. Gedurende je inzet word je begeleid door een coördinator, waar je op terug kunt vallen. Je krijgt een vergoeding voor reiskosten en er wordt geregeld iets gezelligs voor de vrijwilligers georganiseerd.

COC Twente-Achterhoek zoekt vrijwilligers !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBredevoort, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vitaalbad.nl/vacature/372/yunio-vrijwilliger-voor-gezinnen-die-wat-ondersteuning-kunnen-gebruiken

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.