Chauffeur Kabelauto CE Rouwmaat Groep 13-06-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Chauffeur Kabelauto CE Rouwmaat Groep 13-06-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Zie je jezelf al rijden door het mooie Twentse land? En heb je zin in veel uitdaging in een hecht team van nuchtere "anpakkers"?

Alexander Cupido

bijrijder vuilniswagen

Je werkdagen starten meestal rond 7.00 uur.

Voor vertrek drink je uiteraard eerst even een bakje koffie. Daarna stap je op je vrachtwagen voor die dag.

De ene keer kan dat een Scania met NCH-kabelsysteem zijn. Dit is een multi-inzetbare vrachtwagen. De ene keer trek je de kipper erop en rij je naar bouwlocaties om menggranulaat en zand aan te voeren bij onze eigen grondwerkprojecten.

Met hetzelfde gemak trek je grote 40-kuubs afvalcontainers op je NCH en rij je naar industriële afvalklanten om volle containers voor lege om te wisselen.

De andere dag vragen planners Roy en Ronnie je om met de portaalwagen te rijden. Daarmee plaats je 3-, 6- of 10-kuubs afvalcontainers bij particulieren op de oprit of bij zakelijke klanten. Ook haal je uiteraard volle bouwbakken op en voer je die af. Dat doe je ofwel naar onze eigen overslag of naar partners in de buurt.

Het kan ook voorkomen dat een collega van één van onze kraakperswagens ziek of vrij is. Dan spring je op die wagen om papier/karton, restafval of bijvoorbeeld plastics op te halen bij bedrijven.

Je rijdt eigenlijk altijd in Twente, dus de reistijden zijn relatief kort.
Je parkeert de Scania meestal rond 17.00 uur weer voor ons nieuwbouwpand.

In het kort

Wat heb je nodig?

  • Je bent een allrounder, oplossingsgericht, klantvriendelijk en collegiaal
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en code 95 digitale chauffeurskaart
  • Als je een VCA-certificaat hebt, mooi! Zo niet, dan kun je via ons de cursus volgen
  • Als je bekend bent met het (NCH)-kabelsysteem, heb je een streepje voor!

Wat ga je krijgen?

  • Je werkdagen beginnen meestal rond 7.00 en eindigen rond 17.00 uur
  • Werken met modern materieel en een tablet waarin je de orders digitaal verwerkt
  • Niet al te lange reistijden: je werkt overwegend in Oost-Nederland, met soms een uitschieter
  • Een prettige werksfeer waarin medewerkers veel vrijheid krijgen, met elkaar mee denken en initiatief nemen vanzelfsprekend is

betrokken, no nonsense, deskundig en resultaatgericht

weken per jaar

doen waar je blij van wordt!

Over ons

Rouwmaat-collega's zijn aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Alle 200 man/vrouw, op elk van onze 6 vestigingen in Oost-Nederland. We bouwen elke dag aan woonwijken, wegen en complete bedrijventerreinen. We houden deze ook vrij van afval. Ons werk speelt zich meestal af in onze eigen achtertuin. En dat is mooi, want na het werk fietsen we dan voldaan langs onze eigen projecten én we zijn óók nog redelijk op tijd thuis voor ons privéleven.

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en weten hoe ze opdrachtgevers het best kunnen helpen aan een goed resultaat. En als ze iets nodig hebben om hun werk goed te doen, zoals materieel of kleding, dan wordt dat geregeld. Geen formulieren in 10-voud of bureaucratische handelingen. Gewoon vragen, dan kan er een heleboel.

Van grondwerker tot veldwerker en van vrachtwagenchauffeur tot molenbaas; je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen in een richting die je zelf mede bepaalt. Dus lijkt het je als chauffeur leuk om ook iets mee te krijgen van de andere transportwerkzaamheden, dan zijn daar bij Rouwmaat altijd volop kansen voor. Je kunt je blijven ontwikkelen in de breedte of een extreem goede specialist worden. Kortom, bij Rouwmaat kun je doen wat je echt leuk vindt. En dat maakt dat de meeste mensen graag en lang bij ons blijven werken.

...en dat biertje op vrijdagmiddag, op zijn tijd een feestje en de gemoedelijkheid onder collega's helpen natuurlijk ook!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChauffeur Haakarm
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rouwmaat.nl/chauffeur-kabelauto-ce

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.