Vrachtwagenchauffeur CE IQ Select 14-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Vrachtwagenchauffeur CE IQ Select 14-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een groot familie bedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich met een persoonlijke en gezellige werksfeer, waar jij je als vrachtwagenchauffeur CE kunt ontwikkelen. Dit bedrijf is een van de grootste partijen in Nederland in het verzamelen van oud ijzer en metalen, afvalinzameling, sloop- en saneringswerkzaamheden, speciaal transport, machineverhuizingen en telekraan verhuur of het reinigen van straten, bedrijfsterreinen, pleinen en riolen.

Wat ga jij doen?

Als vrachtwagenchauffeur CE kan je aan de slag op verschillende wagens. Je kan je voorkeur aangeven zodat we daar rekening mee kunnen houden. Je kan gaan rijden met een zijlader, portaalarm-beugelwagen, multiliftwagen, trekker-oplegger, veeg-/zuigwagens of kolkzuiger. De dag start voor jou rond 06:00 in de ochtend tot ongeveer 18:00. Het is belangrijk dat je flexibel bent want het kan voorkomen dat je een keer op een andere wagen zit. 

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij die vrachtwagenchauffeur CE die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je CV door naar Apeldoorn@iqselect.nl of bel naar 055-3039999.

Vacature eisen

  • Rijbewijs CE
  • Code 95 en bestuurderskaart
  • Flexibel inzetbaar
  • Bezit van eigen vervoer

 

FunctietitelAutolaadkraan Vrachtwagenchauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensapeldoorn@iqselect.nl , 055 - 3039999 http://otys.iqselect.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=138506163&t=101&cid=IQSE-NL&vid=3748587861

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.