Commercieel Directeur Metaflex Doors Europe 08-03-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Commercieel Directeur Metaflex Doors Europe 08-03-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Lijkt deze vacature u wat? Solliciteer dan direct bij het bedrijf.

Commercieel Directeur

Metaflex Doors, gespecialiseerd in hermetische deursystemen, staat bekend om veiligheid en duurzaamheid, gericht op healthcare en life sciences. Met vestigingen in Nederland, Duitsland en India, en meer dan 70 medewerkers in Nederland, maakt het deel uit van ASSA ABLOY. Het bedrijf zoekt een Commercieel Director in Aalten om de internationale groei te leiden.

Als nieuwe Commercial Director bij Metaflex Doors Europe, word je een cruciale speler binnen het managementteam. Jouw verantwoordelijkheden omvatten Sales, Export, en Product Management, voornamelijk gericht op de sectoren Life Science, Healthcare, en Cold Chain. Je voornaamste taak is het opzetten van een proactieve, efficiënte, en synergetische commerciële organisatie. Dit valt onder de Product Unit Airtight Doors, binnen het Business Segment Pedestrian van ASSA ABLOY.

Je ontwikkelt een commerciële strategie die niet alleen de doelen binnen het Business Segment Pedestrian behaalt, maar ook nieuwe lokale en internationale partners aantrekt. Hierbij speel je een essentiële rol in het professionaliseren van de commerciële tak, het optimaliseren van het productportfolio, en het realiseren van financiële doelstellingen.

De focus ligt op verdere groei, gestimuleerd door de recente overname door ASSA ABLOY, met een sterke nadruk op internationale expansie vanuit Nederland. Belangrijke taken omvatten het ontwikkelen van een internationale commerciële strategie, het aantrekken van nieuwe klanten via zowel indirecte (distributeurs en partners - 70%) als directe kanalen (ASSA ABLOY Business Segment Pedestrian - 30%), en het opstellen van een visie met ambitieuze doelen voor de organisatie.

Metaflex Doors zoekt een kandidaat met minimaal 7 jaar commerciële en leidinggevende ervaring in een internationale B2B-omgeving. Je moet succesvol sales teams hebben geleid en geïnspireerd, bekend zijn met internationale commerciële strategieën, affiniteit hebben met B2B-marketing, en een strategische denker zijn met een ondernemersmentaliteit. Goede communicatie- en netwerkvaardigheden zijn essentieel, evenals het vermogen om effectief samen te werken met multiculturele teams en klanten.

De functie vereist regelmatig internationaal reizen (30%) en een vloeiende beheersing van Nederlands, Engels, en Duits, met extra talen als een pluspunt. Je standplaats is Aalten, en je rapporteert aan de Managing Director.

Metaflex Doors Europe biedt een uitdagende rol binnen een progressieve multinational, een aangename werksfeer met snelle besluitvorming, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://exterieur.architectenpunt.nl/vacature/commercieel-directeur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.