HR Manager Kaemingk 21-02-2024

 1. Vacatures Alten
 2. HR Manager Kaemingk 21-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Op zoek naar een uitdagende baan in Gelderland of werk in de Achterhoek?

 • Welkom op de website van Werken bij KaemingkWelkom op de website van Werken bij Kaemingk

HR Manager (32 / 40 uur)

 1. Vacature HR Manager

Vacature:

HR Manager (32 / 40 uur)

Gewoon doen!

"Word de drijvende kracht achter ons HR beleid bij Kaemingk". Heb jij een moderne kijk op HR en weet je een heldere visie en strategie te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Kaemingk, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in onze compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Ons assortiment telt ruim 20.000 artikelen, welke we leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.


Ga je bij ons aan de slag, dan heb je meer dan 500 collega's met ieder hun eigen unieke talent. Bij Kaemingk krijg je volop de kans om jouw talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer. Onze kernwaarden? Open, innovatief, inspirerend en doen!

Jouw werk als HR Manager

Als HR Manager zorg je ervoor dat het HR beleid van Kaemingk verder wordt ontwikkeld en naadloos aansluit op de bedrijfsdoelstellingen. Met jouw moderne kijk op HR weet je een heldere HR visie en strategie te ontwikkelen die verder groei van de organisatie ondersteunt. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage op het gebied van o.a. leiderschapsontwikkeling, learning & development, talentmanagement en verandermanagement.

Je maakt onderdeel uit van het MT, bent sparringspartner voor directie en MT-leden en rapporteert direct aan de Managing Director. Samen met een team van 6 HR- professionals zorg je voor de uitvoering van primaire HR activiteiten en de realisatie van de gestelde HR- doelen. Je weet hierbij anderen te inspireren, begeleiden en coachen om zo tot het beste resultaat te komen.


Dit ben jij


Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren beschik je over bedrijfskundig inzicht, organisatiesensitiviteit en denk je in mogelijkheden. Je bent resultaatgericht, sociaal en een prettige maar stevige gesprekspartner. Als HR Manager ben je zichtbaar en sta je midden in de organisatie. Je weet vanuit een verbindende en positieve houding de business mee te nemen in veranderprocessen. Je verliest hierbij het resultaat niet uit het oog.

Je beschikt over:


 • Een hbo of wo werk- en denkniveau, bij voorkeur gericht op HRM of Bedrijfskunde
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede kennis van wet & regelgeving binnen het HR vakgebied (o.a. arbeidsrecht, pensioenwetgeving)
 • Bewezen vermogen om cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling te stimuleren
 • Besluitvaardig, pragmatisch en resultaatgericht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Goede, actuele kennis van de markt en arbeidsvoorwaarden.

Wat biedt Kaemingk jou:

 • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling. Nog aanvullen?
 • Uitzicht op een vast contract. Met reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, een verlofspaarregeling waarmee je 5 dagen extra spaart, plus de optie om extra dagen bij te kopen.
 • Waardering voor je werk die je terugziet in verschillende extraatjes. Jaarlijkse teamuitjes, een vitaliteitsprogramma met voor ieder wat wils é n als hoogtepunt een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten.
 • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding.

OpenHR ondersteunt Kaemingk exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door ons.
Je kunt Catharina Boersma, Senior HR Recruitment Consultant, rechtstreeks benaderen voor vragen, zij staat voor je klaar om deze te beantwoorden! (E: catharina@openhr. nl of T: )


Jouw voordelen


Lijkt het je leuk om bij Kaemingk te werken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkaemingk.com/vacatures/2050-hr/306034-hr-manager-

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.