Coördinator Stichting Lokale Omroep Aalten 22-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Coördinator Stichting Lokale Omroep Aalten 22-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vereniging Ouderen Vervoer Aalburg zoekt coördinator

Home east Vereniging Ouderen Vervoer Aalburg zoekt coördinator


WIJK EN AALBURG - De Vereniging Ouderenvervoer is een organisatie die geheel bestaat uit vrijwilligers, van bestuur tot en met de chauffeurs.

De VOV bezit een aantal bussen die zijn uitgerust met een lift om ook ouderen en gehandicapten in een rolstoel te vervoeren. De VOV doet dit voor diverse aangesloten verenigingen uit de omgeving. Een hele belangrijke rol binnen de VOV is de rol van de coördinator. De coördinator plant o.a. de ritten, instrueert de chauffeurs en zorgt dat het materiaal in orde blijft.

Op dit moment is men bij de VOV dringend op zoek naar een nieuwe coördinator die deze taken op zich wil nemen. Voor deze taken ontvangt men een passende onkostenvergoeding. Mocht er iemand zijn die affiniteit heeft met regelen en coördineren dan kan hij of zij contact opnemen met dhr. , of mailen naar: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttp://www.radioafm.nl/2023/01/17/vereniging-ouderen-vervoer-aalburg-zoekt-coordinator/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.