Decorateur Stylist Kaemingk 22-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Decorateur Stylist Kaemingk 22-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Kom werken bij Kaemingk in Aalten als:

Decorateur- Stylist (32 - 40uur)

Dit ben jij:

  • Je hebt een relevante creatieve opleiding denk aan CIBAP, Nimeto, , Artemis, vakopleiding tot bloemist niveau 4.
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als decorateur/stylist/visual merchandiser.
  • Je hebt gevoel voor kleur, vorm en materiaaltoepassing.
  • Goede kennis van Sketch-up is een pré.

Wat biedt Kaemingk jou?

  • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Met reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, een verlofspaarregeling waarmee je 5 extra dagen per jaar spaart, plus de optie om extra dagen bij te kopen.
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding
  • Waardering voor je werk die je terugziet in verschillende extraatjes. Iedere maand een heerlijke lunch steeds in een ander thema, een vitaliteitsprogramma met voor ieder wat wils, en als hoogtepunt een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten.

Meewerken aan het creëren van 10.000m² unieke belevingsshowroom

Jouw werk als Decorateur/stylist

In de functie van Decorateur/stylist werk je ieder jaar mee aan de realisatie van onze 10.000m² unieke belevingsshowroom. Denk hierbij aan het maken van collectie indelingen tot aan het ontwerpen van verschillende themakamers met als 'eyecatcher' een unieke en inspirerende entree. Aan de hand van moodboards en Sketch-up weet je met gemak een creatief ontwerp te visualiseren tot een inspirerende presentatie. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemaakte plannen en het maken van decoraties. Daarnaast reis je een aantal keer per jaar samen met een team naar beurzen in binnen- en buitenland om onze beursstand op en af te bouwen of om winkelpresentaties voor onze klanten te maken.

Je komt te werken in een jong en ambitieus team dat samen steeds weer zorgt voor mooie en unieke presentaties. Op de afdeling Decoteam is het nooit saai. De dynamiek en ja, ook de hectiek die er soms kan zijn, vind jij juist een uitdaging.

Van commercieel plan naar een creatieve beleving

De commerciële plannen van de afdeling Inkoop en Marketing omzetten naar een echte beleving en uiteindelijk zelf vormgeven in de showroom of op één van de beurzen. Dit met fraaie, creatieve presentaties van nieuwe decoratieartikelen. Laat dat maar aan de medewerkers van het Decoteam over!

Met een team van ruim 30 collega's en vele extra handen in het hoogseizoen, gaan we aan de slag met ontwerptekeningen, kleurbeelden, moodboards en het verzinnen van decoraties. Om ten slotte te zorgen voor de creatieve inrichting en styling van maar liefst 10.000 m2 showroom en beursstands in binnen- en buitenland. Van de daadwerkelijke bouw en het inrichten tot en met het afstylen met prachtige decoratieartikelen en unieke showpieces.

Het is hard werken, maar ook ontzettend gezellig. We vormen een leuk, jong en flexibel team en staan altijd open voor elkaars ideeën. Zo inspireren we elkaar en blijven we creatief. Wat natuurlijk ook helpt, is dat we altijd met mooie dingen bezig zijn!

"Mijn taak is het aansturen van de decorateurs. Ook regel ik, samen met de manager Decoteam, de planning en de organisatie van de opbouw, inrichting en decoratie van beursstands en showrooms in binnen- en buitenland. Oh, en het onderhouden van contacten met toeleveranciers niet te vergeten! Maar het leukste is natuurlijk creatief bezig zijn: hoe kleed je een showroom zo sfeervol mogelijk aan? Het is leuk om hierbij buiten de gebaande paden te denken en steeds weer wat nieuws te verzinnen."


"Van reizen naar China en Amerika tot het samenstellen van een fraaie collectie en het inrichten van de showroom, dat is mijn werk."

Hoe ik dat doe? Eerst ontwikkelen we een thema. Op basis hiervan ga ik gericht op zoek naar passende items en zorg ik dat nieuwe producten worden ontwikkeld. Dat is soms een hele uitdaging, maar dat maakt mijn werk juist zo leuk. Elke keer als de nieuwe collectie klaar is, ben ik er trots op. Dat hebben we met z'n allen toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Enthousiast geworden?

Solliciteren op de functie van Decorateur/stylist

Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Vragen?

Gerard Jan van Wageningen

In 6 stappen naar je nieuwe baan!

Onze sollicitatieprocedure

Lijkt het je leuk om bij Kaemingk te werken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStylist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://vacaturespotlight.nl/Kaemingk/Decorateur--Stylist--32---40uur-/104

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.