Meewerkstage Technisch Decoteam Kaemingk 22-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Meewerkstage Technisch Decoteam Kaemingk 22-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vacature Meewerkstage Technisch Decoteam

Vacature:

Meewerkstage Technisch Decoteam

Gewoon doen!

Zoek jij een technische stage? Ben jij behendig en houd jij ook van aanpakken? Wij maken graag kennis met jou!

Kaemingk, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in de compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Het assortiment telt ruim 20.000 artikelen die we leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld. Ga je bij ons aan de slag, dan heb je meer dan 500 collega's met ieder hun eigen unieke talent.

Jouw werk

Tijdens een technische stage binnen Kaemingk werk je effectief mee aan de opbouw van showrooms. Samen met het team werk je aan verschillende projecten binnen de showrooms en op beurzen. Je wordt uitgedaagd om mee te denken bij het ontwerpen van de showverlichting en helpt bij het aansluiten van a tot z. Bij de voorbereiding van de beurzen denk je mee in de presentatie mogelijkheden en werk je deze uit in tekenprogramma's. Wanneer de beurs is voorbereid ga je ook daadwerkelijk naar de beurs toe om daar samen met je team de stands in te richten en af te bouwen.
Naast deze werkzaamheden is er ook ruimte om aan de slag te gaan met verschillende opdrachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van verlichtingspanelen, het ontwikkelen van een nieuw Retail meubel of een nieuwe Kaemingk in de box ontwerpen.

Dit ben jij:

  • Je bent een derdejaars student in een opleiding in de richting van decorbouw/lichttechniek
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden vanaf januari/februari 2024
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week

Wat mag je van ons verwachten?::

Kaemingk biedt jouw een stage aan in een veelzijdig team binnen een dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te werken aan jou doelen en ervaring op te doen in de uitdagende werkomgeving. Tijdens jouw stage zal je ook deelnemen aan introductiedagen en zal je meegenomen worden door de hele organisatie. In de periode krijg je een vergoeding van €350,- per maand(op basis van 5 dagen in de week).

Rond je jouw stage met een voldoende cijfer af, dan beloond Kaemingk dit doormiddel van een bonus:

  • €125,- bruto indien je bent beoordeeld met een cijfer tussen een 5,5 en een 7.
  • €250,- bruto indien je bent beoordeeld met een cijfer hoger dan een 7

Ben je klaar met je stage en zie je graag nog meer van Kaemingk? Laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden op het gebied van (vakantie) werk.


Solliciteren op de functie van meewerkstage Technisch decoteam
Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter door op éé n van onze vacatures te selecteren en door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Vragen? Neem contact met ons op!Vragen? Neem contact met ons op!


Lijkt het je leuk om bij Kaemingk te werken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVisual Merchandiser
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkaemingk.com/vacatures/1561-stage--afstuderen/295607-meewerkstage-technisch-decoteam-

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.