Meewerkstage Kaemingk 18-01-2024

 1. Vacatures Alten
 2. Meewerkstage Kaemingk 18-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vacature Meewerkstage Modisch Decoteam

Vacature:

Meewerkstage Modisch Decoteam

Gewoon doen!

Weet jij alles van de nieuwste trends en ben jij creatief? Wil jij graag onderdeel uit maken van het decoteam bij ? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in de compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Het assortiment telt ruim 20.000 artikelen die we leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld. Ga je bij ons aan de slag, dan heb je meer dan 500 collega's met ieder hun eigen unieke talent.

Jouw werk

In deze stage werk je mee met een jong en ambitieus team dat samen zorgt voor de inrichting van de showrooms en de stands op beurzen. Je ondersteunt de decorateurs in hun werk en je maakt decoratiestukken ter aankleding van de showrooms en de beurzen.

Een veelzijdige stage waarin je alle voorkomende werkzaamheden mee pakt. Start jouw stage in februari dan start je met de afbouw van de Early Launch/Voorjaars showroom. Vanaf april zal de showroom weer helemaal opgebouwd worden, dit begint met het schilderwerk en zal eindigen met het maken van decoratiestukken en inrichten van de artikelen. Je zorgt er dus samen met de decorateurs voor dat de showroom piekfijn wordt opgeleverd. Tussendoor bereid je nog een beurs voor en ga je mee om een beurstand op te bouwen en af te breken.

Tijdens de beursperiode van juni t/m augustus en/of van januari t/m februari, ben je samen met het decoratieteam veelvuldig in het buitenland om beursstands op diverse plekken in Europa in te richten.

Dit ben jij

 • Je zit in het derde of vierde jaar van een relevante mbo-opleiding (bijvoorbeeld: CIBAP of Nimeto)
 • Jouw stageperiode duurt minimaal vier maanden
 • Je bent inzetbaar voor 32/40 uur in de week
 • Je ben creatief en hebt gevoel voor trends op het gebied van decoratie
 • Je bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken
 • Je ben beschikbaar vanaf januari/februari 2024

Wat biedt jou?

 • Je gaat stage lopen in een afwisselende functie in een hecht en informeel team en maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende organisatie.
 • Wij stimuleren en ondersteunen jou bij het behalen van jouw leerdoelen.
 • Je krijgt ruimte om te werken aan jouw schoolopdrachten.
 • Een stagevergoeding van €350,- per maand (o.b.v. 40 uur) en bij een goede afronding van de stageperiode een bonus.

Bonus:

 • € 250,- indien de stage beoordeelt als goed of zeer goed (cijfer ≥ 7);
 • € 125,- indien de stage beoordeelt als voldoende (cijfer ≥ 5,5 en < 7);

Ben je klaar met je stage en zie je graag nog meer van ? Laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden op het gebied van (vakantie) werk.

Solliciteren op de functie van meewerkstage modisch decoteam
Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter door op éé n van onze vacatures te selecteren en door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Vragen? Neem contact met ons op!Vragen? Neem contact met ons op!


Lijkt het je leuk om bij te werken?
Zo werkt het:

Zie je een vacature die aansluit bij jouw werkervaring en persoonlijkheid? Laat het ons weten en solliciteer! Dat kan direct op de pagina waar de vacature staat. Zit jouw droombaan er niet tussen? Je ontvangt dan meteen een ontvangstbevestiging van ons. Binnen 10 dagen hoor je van ons.

Bij iedere vacature houden we een voorselectie op basis van een aantal zaken, zoals vooropleiding, werkervaring en reisafstand. Hieraan toetsen we je CV en motivatie. Het kan ook zijn dat we je bellen om nog wat vragen te stellen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStylist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkaemingk.com/vacatures/1561-stage--afstuderen/294919-meewerkstage-modisch-decoteam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.