Inkoper Apparatenfabriek ARA 22-10-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Inkoper Apparatenfabriek ARA 22-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Vacature:
Inkoper

40 uur (full-time)

Purchasing

Wij zijn op zoek naar een Inkoper .

Voor ARA Industries in Aalten zijn we op zoek naar een gedreven Inkoper. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en het verder professionaliseren van de initiële inkoopactiviteiten binnen de organisatie. Als Inkoper bij ARA Industries ben jij de spil in het inkoopproces, met een speciale focus op het beheer van bestaande leveranciers. Het identificeren en selecteren van nieuwe, interessante partners. Dit met name bij opdrachten voor nieuwe klanten.

ARA Industries is de partner voor technische oplossingen. Momenteel werken er ongeveer 100 mensen binnen de organisatie. Samen met de operationeel inkoper vorm jij het team inkoop. In deze rol ben je niet alleen een inkoper, maar ook de verbindende factor binnen de organisatie. Je smeedt sterke en positieve samenwerkingsverbanden met de afdelingen logistiek, engineering, kwaliteit, verkoop en productie. Je hebt passie voor de technische aspecten van de producten en je enthousiasme voor de dynamiek van verschillende teams. Je bent een zelfstarter die het voortouw neemt.

Je bent bedreven in het vastleggen van heldere contractafspraken en SLA's, en zorgt voor flexibiliteit in de keten om snel te kunnen reageren op schommelingen in productaanvraag. De focus ligt altijd op het voldoen aan de hoge kwaliteitseisen, waarbij de nadruk ligt op het verkorten van doorlooptijden, het minimaliseren van foutkansen en het optimaliseren van de totale kosten.

Verantwoordelijkheden

 • Onderhouden van contracten bestaande leveranciers
 • Optimalisatie van het inkoopproces
 • Onderhandelen met leveranciers om de beste voorwaarden en prijzen te verkrijgen
 • Beheren van inkoopbudgetten en streeft naar kostenbesparingen
 • Nauwe samenwerking met interne teams om inkoopbehoeften te begrijpen en te vervullen
 • Plannen inkoopactiviteiten op basis van organisatorische behoeften
 • Rapporterend aan de operationeel manager

Wij vragen

 • HBO / MBO+ werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring als inkoper, bij voorkeur in een technische omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Type: onderhandelaar, klantgericht, zelfstandig en resultaatgericht

Deze positie is geschikt voor een Inkoper met enkele jaren ervaring in een technische omgeving. We zoeken naar iemand met een proactieve mindset, die zelfstandig kan werken en zich wil aansluiten bij de ontwikkeling van de organisatie. Bovendien biedt deze rol volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

ARA Industries staat bekent om eerlijke, slimme, en vooruitstrevende oplossingen die de verwachtingen van klanten overtreffen. We streven naar duurzaamheid en een wereldwijde positieve impact. In deze stimulerende werkomgeving omarmen we creativiteit en innovatie, met een scherp oog voor technische excellentie, gemeenschapsbetrokkenheid en efficiëntie.

We zijn een betrouwbare speler in de technische sector, onze focus is gericht op een innovatieve en duurzame toekomst. Hier komen technologie en werkgelegenheid samen om regionale verbeteringen te stimuleren. We hebben een sterke bedrijfscultuur en een gevoel van saamhorigheid. Bij ARA Industries creëren we een inclusieve en stimulerende werkomgeving waar persoonlijke en professionele groei vanzelfsprekend zijn.

We zijn volop in beweging, waarbij we zich richten op een vernieuwde inrichting van processen, strategische herpositionering en een grootschalige efficiëntieverbetering binnen de productie omgeving. Binnen de productieafdeling zijn we bezig met het implementeren van Operations Excellence. Kortom, onze organisatie bevindt zich in een periode van dynamische groei en verandering, om te blijven leiden met innovatieve benaderingen.

Geïnteresseerd?

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 27 oktober 2023. De eerste gesprekken worden gevoerd door bij Siebert & Wassink. Wij streven ernaar om de procedure voor 30 november 2023 af te ronden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttp://ara-industries.nl/vacatures/Inkoper

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.