Prefab Medewerker TripleA Networks 06-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Prefab Medewerker TripleA Networks 06-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Prefab medewerker bij TripleA Networks

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, technisch handige prefab medewerker ter ondersteuning van ons magazijn in Aalten.

Als prefab medewerker bestaan je werkzaamheden uit het voorbereiden van de materialen die naar locatie gaan. Jij zorgt ervoor telecomapparatuur en staalconstructies, gemonteerd worden volgens de klantwensen.

Wat staat hier tegenover?

Bij TripleA Networks is elke dag weer anders. Wij zijn een leuk en dynamisch bedrijf, de collega's zijn leuk, de vrijheid is groot en je hebt elke avond wel iets nieuws te vertellen.

Niet onbelangrijk: salariëring is conform cao Metaal & Techniek.
En uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Jij bent in staat om in teamverband te werken en een positieve bijdrage te leveren aan de teamdynamiek. Een echte aanpakker die nauwkeurig en efficiënt kan werken.
Jij bent fysiek in staat om lichamelijke arbeid te verrichten. Ook ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en heb je een VCA vol diploma.

Werken onder tijdsdruk is geen probleem, accuratesse is vereist. Je bent zelfstandig en deelt de eigen tijd in binnen het aangegeven pakket en de gegeven planning. De wisseling van werkzaamheden, en tussen binnen/buiten werk is geen probleem voor jou.

Je bent bereid tot het volgen van aanvullende cursussen of opleidingen.
Daarnaast zien wij graag mensen met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot beschik je over een Achterhoekse mentaliteit. Vanuit het mooie Aalten bedienen wij onze klanten. Mensen die stressbestendig zijn, van aanpakken weten en zelfstandig zijn, hebben wij graag in ons midden.

Spreekt deze functie jou aan? Mail dan je CV en korte motivatie naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tripleanetworks.nl/prefab-magazijnmedewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.