Project Manager BeSite 26-07-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Project Manager BeSite 26-07-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Multi-inzetbare Project Manager die wil aanpakken

Aalten

MBO/HBO

24 - 40 uur

Multi-inzetbare Project Manager

Haha, jullie zoeken het schaap met de vijf poten! Zeker niet! Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons bedrijf een rol kan vervullen die helemaal bij hem of haar past. Daarom zitten wij niet vast binnen functietitels, maar proberen we mensen en rollen bij elkaar te matchen om een zo goed mogelijke invulling te krijgen van het werk dat verzet moet worden. En zijn deze rollen eenmaal bepaald, zit je daar dan aan vast? Ook dat zeker niet. Met enige regelmaat bekijken we onze rollen en taken en zien we of deze nog helemaal passen.

Welke onderstaande rollen/taken passen het beste bij jou?

Kaartaanpassingen

Voor onze klanten geven wij informatie door aan de meestgebruikte navigatiediensten, zoals Waze, Google Maps, TomTom en Apple Maps. In deze rol zorg jij ervoor dat alle verzoeken die bij ons binnenkomen op de juiste manier worden doorgezet naar de weggebruiker via deze navigatie-apps.

Ook verzorg jij de dagelijkse updates naar onze klanten. Hiermee worden klanten en partners volledig ontzorgt in hun werkzaamheden.

De rol van Support Manager houdt in dat jij klanten op de hoogte houdt bij lopende vragen of bugmeldingen. Jij zorgt ervoor dat vragen bij de juiste personen uitkomen en dat deze binnen de gestelde termijn beantwoord worden.

Technisch projectmanagement

In de rol van Technisch Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van technische ontwikkelprojecten. Je bepaalt samen met de Account Manager welke eisen er zijn gesteld aan de op te leveren producten. Je bent de liaison tussen de klant en het development team en samen met de Product Owner bepaal jij welke use cases uitgewerkt moeten worden. In overleg met de Proces Manager bepaal en borg je de planning. Vragen vanuit het development team komen bij jou binnen en jij zorgt er voor dat het juiste antwoord hierop gevonden wordt.

Ondertussen onderhoud je het contact met de klant en Account Manager over de status van het project. Je zorgt dat alles wat ontwikkeld wordt in jouw projecten ook is getest, waarbij je samen met de UX Designer ook gebruikerstesten coördineert. En als het moment daar is, mag jij de klant de acceptatie omgeving laten zien. Is de klant tevreden? Dan zorg je voor een vlekkeloze livegang en help je bij het oplossen van supportvragen.

Met Online Traffic Management ontzorgen wij overheden en aannemers in hun communicatie met de weggebruiker. Voorafgaand aan grootschalige (en vaak kleinere) werkzaamheden zorgen wij voor de publiekscommunicatie door de inzet van sociale media en online advertenties.

Jij bent als Project Manager verantwoordelijk voor de communicatie met de klant en zorgt samen met de Account Manager en Online Marketeers dat de campagnes goed ingericht worden.

Na afloop van de campagne voer je de evaluatie uit en wordt alles gedocumenteerd in een complete rapportage. Deze wordt gepresenteerd aan de klant, waarna de definitieve rapportage wordt vastgesteld.

Zowel voor onze eigen marketing als voor klantprojecten zijn we op zoek naar iemand die zich bezig kan houden met het creëren van content. Dit kan zijn het schrijven van nieuwsbrieven en mailings, maken van referenties en case stories van projecten of het maken van uitingen voor Online Traffic Management projecten op basis van nieuwe of bestaande templates.

Wat is belangrijk voor ons?

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die ons helpt met het goed laten verlopen van onze projecten en energie krijgt om klanten te helpen. Het meebrengen van gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch is erg belangrijk. Dat je kan meedenken over de vragen van de klant en de opzet van onze projecten. Hierbij kan jij je oplossing goed uitleggen en hierover sparren met je collega's. We zoeken een echte aanpakker die in staat is om zelfstandig taken en projecten te kunnen oppakken.

Wanneer jij jezelf hierin herkent en klaar bent voor een nieuwe stap in jouw loopbaan, dan komen we graag met jou in contact.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een contract van 24 tot 40 uur, dus aan jou de keuze hoeveel uur je wilt werken.
 • Bij goed functioneren is de intentie om te komen tot een vaste aanstelling.
 • Zeer ruime arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), 4-Atv dagen, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en nog veel meer waar je vast blij van wordt.
 • Variabele werktijden en je kunt zelf bepalen wanneer je op kantoor wilt werken, vanuit huis, misschien wel vanuit een co-working space. Zo bieden we jou ook de mogelijkheid om in onze eigen co-working space de Steck in Doetinchem te werken.
 • MacBook Pro van de zaak, uiteraard inclusief 2e beeldscherm…. en ja, ook een voor thuis. En heb je thuis nog geen goede bureaustoel? Dan regelen we die ook voor je.
 • Eigen initiatief wordt niet alleen gestimuleerd, we verwachten dat je dit vanzelfsprekend in je hebt en dat je dit ook iedere dag laat zien. Wij bieden hierbij volop ruimte voor onderzoek, R&D trajecten en mogelijkheden om je kennis over je vakgebied bij te houden.
 • We hebben regelmatig borrels, onze befaamde zomer BBQ en kerstdiner met partners en…. gaan we ieder jaar met het team 2 dagen op pad.
 • Werken in een jong (gemiddelde leeftijd is 35 jaar) en enthousiast team met een open cultuur en waar eigen inbreng en verantwoordelijkheid wordt beloond.

Skills die jou daarbij gaan helpen:

 • Ervaring in het werken met een ticketing systeem (zoals bijvoorbeeld JIRA) en projectmanagement software is een pré.
 • Jij pakt taken graag zelfstandig op en zoekt daarbij zelf de hulp die je nodig hebt van collega's om het goed uit te voeren.
 • Jij bent iemand die graag in contact is met klanten en doorgaat totdat zij tevreden zijn.
 • Je spreekt naast Nederlands a little bit Engels
 • Jij wacht niet af, maar bent aan zet en neemt je verantwoordelijkheid
 • Jij bent natuurlijk kwaliteitsgericht en vindt het belangrijk om hier aan bij te dragen
 • Jij laat je niet gek maken als je soms meerdere dingen tegelijk moet doen
 • Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een team en zoekt graag de mensen op

BeSite

Adres 't Boske 10 7122 TH Aalten Nederland Telefoon E-mail

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunity Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbesite.nl/vacatures/multi-inzetbare-projectmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.