Talentprogramma Kaemingk 11-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Talentprogramma Kaemingk 11-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Talentprogramma :
werken aan persoonlijke ontwikkeling

Verantwoordelijkheid nemen, eigenaarschap en leiderschap tonen. Je leert het allemaal binnen het commerciële talentprogramma van Kaemingk. Zo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en haal je op een leuke én leerzame manier het allerbeste uit jezelf.

Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Hoe we dit doen? Door jou kennis te laten maken met verschillende disciplines binnen Kaemingk. Je gaat in één jaar tijd op twee verschillende afdelingen werken. Uiteraard houden we hierbij rekening met je vooropleiding en jouw persoonlijke voorkeur. In dit jaar volg je trainingen, workshops en krijg je coaching on the job . Op deze manier leer je onze organisatie kennen vanuit verschillende perspectieven en ontdek je de samenhang tussen de verschillende organisatieonderdelen. En misschien wel het belangrijkste: zo geven we jouw kennis en vaardigheden een extra boost!

Inspiratie, kennis en ervaring

In ons talentprogramma leer je niet alleen op een interactieve manier je commerciële vaardigheden vergroten, maar ook constructief samenwerken en effectief communiceren. Je doet inspiratie op door een kijkje te nemen in de keuken van een ander innovatief bedrijf in de regio. Ook werk je aan je eigen, individuele Kaemingk-project en gemiddeld één dag per week werk je samen met collega's aan een bedrijfsbreed project. Ten slotte zorg je voor ondersteuning tijdens een internationale beurs. Zo doe je in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op.

Waar zit jij op je plek?

In de laatste maanden van het talentprogramma gaan we samen in gesprek over je persoonlijke ambities. Afhankelijk van jouw ervaringen, die van ons en de mogelijkheden op dat moment bepalen we op welke afdeling jij jouw carrière mag gaan voortzetten.

Ben je commercieel, ambitieus en (bijna) afgestudeerd op hbo of wo niveau? Dan is het commercieel talentprogramma van Kaemingk misschien wel iets voor jou. Eén jaar, twee afdelingen, één doel: jezelf razendsnel ontwikkelen tot young professional!

Vergroot: kaemingk0254

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkaemingk.nl/over-kaemingk/talentprogramma

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.