Projectadministrateur TripleA Networks 07-02-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Projectadministrateur TripleA Networks 07-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Projectadministrateur met doorstroom mogelijkheden naar werkvoorbereider.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde projectadministrateur om ons te vergezellen in de spannende wereld van de telecom. Als jij de administratieve held(in) bent die we nodig hebben, lees dan snel verder!

Ben jij iemand die gek is op details? Vind je het leuk om de administratie van projecten in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dan ben jij degene die we zoeken!

Als projectadministrateur zul je een belangrijke rol spelen bij het beheren en het bijhouden van de administratie van onze projecten.
Je zult verantwoordelijk zijn voor het regelen van toegangen voor onze monteurs en hebt contact met huisbazen van verschillende locaties. Ook zorg je ervoor dat alle documentatie netjes wordt verwerkt in onze backoffice en je bewaakt de voortgang van de projecten.

Wat verwachten we van jou? Ten eerste, je moet een echte teamspeler zijn. We werken hier in een hecht team en het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega's. Daarnaast is nauwkeurigheid een absolute must. Je hebt een oog voor detail en zorgt ervoor dat alle gegevens correct en up-to-date zijn. Je bent communicatief sterk en bent niet bang om vragen te stellen.

Ervaring met projectadministratie is natuurlijk een grote plus, maar we staan ook open voor enthousiaste starters die bereid zijn om te leren. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, snel kunt schakelen en bereid bent om je handen uit de mouwen te steken.

Wat bieden wij jou? Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving.
Je zult de kans krijgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in projectadministratie.
Voor een laptop en een werktelefoon wordt gezorgd. Salaris is conform cao Metaal & Techniek.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende baan als projectadministrateur en wil je uiteindelijk doorgroeien in ons mooie bedrijf. Mail dan je CV en korte motivatiebrief naar .

We kunnen niet wachten om van je te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectadministrateur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tripleanetworks.nl/projectadministrateur-met-doorstroom-mogelijkheden-naar-werkvoorbereider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Altena: