Assistent Woonbegeleider/Helpende Marga Klompé 29-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Assistent Woonbegeleider/Helpende Marga Klompé 29-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Assistent woonbegeleider/Helpende (Plus) - Willebrordhof in Aalten

  • bepaalde tijd
  • In overleg
  • Aalten

Assistent woonbegeleider/Helpende (Plus) - Willebrordhof in Aalten

Over jou

Wonen en werken op de Willebrordhof is anders dan je gewend bent. De bewoner regelt namelijk zelf zijn of haar leven, samen met naasten en/of vrijwilligers. Daarbij krijgt de bewoner ondersteuning van (zorg)technologie. Pas daarna zal de professional in actie komen. In de Willebrordhof staat eigenlijk nog niets vast. In samenspraak met de bewoners, familie, naasten en/of vrijwilligers ga je aan de slag om een fijne leefomgeving te faciliteren en creëren, waarbij je samen afspraken maakt over dagelijkse taken, met als doel de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig en regiebehoudend te laten zijn.
We zijn op zoek naar een:
Assistent woonbegeleider/Helpende of een Helpende Plus

Lijkt het jou wat om de bewoners te ondersteunen in hun zelfstandigheid en zo bij te dragen aan het welzijn? Lees dan vooral verder...
Als zorgmedewerker lever jij de WLZ-zorg volgens een strakke planning in de Willebrordhof. Je houdt van het zelfstandige werk, maar ook van het intensieve contact. Je vindt het een uitdaging om de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Natuurlijk doe je dat graag in overleg met de bewoner, familie en wijkverpleegkundige. Jij weet precies wat behoeftegericht werken is. Ben je rustig, betrouwbaar en geduldig en geef je de bewoners vertrouwen en een luisterend oor? Dan komen we graag met je in contact.
Bij ons staat talent voorop. We kijken graag naar jouw competenties. We zijn op zoek naar een sfeermaker die gastvrij, nieuwsgierig en innovatief is. Een echte pionier die graag met en voor ouderen werkt, maar ook iemand die met "de handen op de rug" coachend kan werken. Jij ziet het belang van innoveren en je hebt affiniteit met (zorg)technologie? Ben je daarnaast digitaal en communicatief vaardig en houd je van een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over ons

In de Willebrordhof in Aalten realiseren we momenteel twaalf nieuwe woonplekken in het voormalige schoolgebouw aan de Willebrordstraat. Begin 2024 zijn deze woningen geschikt voor intensieve zorg aan ouderen met een WLZ 6 indicatie. In dit nieuwe gebouw staat innovatie en (zorg) technologie centraal. Met deze nieuwe woonplekken zet Marga Klompé stappen naar de zorg van de toekomst.
Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die 'gewone' werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Over je functie

Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT
Assistent woonbegeleider/Helpende - FWG 25 (€ 2.264,72 - € 2.853,86)
Helpende Plus - FWG 30 (€ 2.264,72 - € 2.938,60)
Minimaal 12 uur per week. Meer uren zijn zeker bespreekbaar
Het gaat om een contract voor onbepaalde tijd.
8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering
Fijne extra's, zoals:
- een fietsplan
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
We hebben het beste voor met jou als medewerker. Want als jij goed in je vel zit en je fit voelt, kun je met plezier het werk doen. Lees hier meer informatie over Vitaliteit & Gezondheid .
Een onderdeel van een eventuele indiensttreding betekent dat we vragen om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

We snappen dat het wellicht prettiger is om eerst eens telefonisch contact te hebben.
Bel dan even met de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer (telefonisch of via de app) of per mail .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWoonbegeleider
Indicatie salaris (min – max]2264 – 2853
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmargaklompe.nl/vacatures/assistent-woonbegeleider/helpende-plus-willebrordhof-in-aalten-569/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.