Projectleider E Eminent Groep 01-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Projectleider E Eminent Groep 01-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Wij zijn een professioneel, klantgericht en innovatief bedrijf dat grote waarde hecht aan zowel techniek als medewerkers. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kwaliteit, wat afhankelijk is van de vaardigheden en inzet van onze medewerkers. Daarom investeren we veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden we volop mogelijkheden tot groei.

Binnen ons bedrijf is er een speciale afdeling genaamd. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de realisatie van diverse uitdagende utiliteitswerken, zowel regionaal als soms buiten de regio. We werken in verschillende sectoren, zoals onderwijs, zorg, industrie en kantoorpanden, wat zorgt voor een variatie aan technieken en installaties.

In de functie van projectleider ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor elektrotechnische projecten. Je stuurt het team aan op planning, kosten, uitvoering, rendement en uiteraard veiligheid en kwaliteit. Samen met je team zorg je ervoor dat de kwaliteit en het rendement gewaarborgd blijven, en je houdt proactief de administratie bij. Je bent regelmatig op locatie bij jouw project(en) aanwezig en je kunt snel schakelen tussen de verschillende processen, waarbij je rekening houdt met diverse belangen.

Naast de operationele taken onderhoud je ook contacten met klanten en relaties, waarbij je de voortgang rapporteert aan de Bedrijfsleider. Als je op zoek bent naar een geweldig team en uitdagende projecten, dan nodigen we je uit om te komen werken bij ons geweldige installatiebedrijf!

Vacature eisen

  • HBO-opleiding afgerond;
  • Relevante werkervaring;
  • Affiniteit met de installatietechniek.

 

FunctietitelProjectleider Bronbemaling
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.vandervelde@eminentgroep.nl , 06 - 43 55 48 15 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectleider-e-aalten-1853182/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.