Managementsecretaresse Vrienden van Estinea 15-07-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Managementsecretaresse Vrienden van Estinea 15-07-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Managementsecretaresse voor minimaal 24 uur per week

Introductie

Medewerkers van Estinea zetten zich in voor het levensgeluk van mensen met een beperking. We werken vanuit de overtuiging dat iedereen - met steun van anderen - mee kan doen in de lokale samenleving. Om dat mogelijk te maken, werken we al 20 jaar met veel succes in zelfsturende teams.

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een managementsecretaresse.

De functie

Als managementsecretaresse bied je secretariële en administratieve ondersteuning aan twee regiomanagers en de organisatie met als doel het bevorderen van een efficiënt en effectieve manier van werken. Zo zorg je voor een goede bereikbaarheid en wordt relatiebeheer met in- en externe contacten adequaat onderhouden en bewaakt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor agendabeheer, plannen en voorbereiden van vergaderingen, het opstellen van notulen en andere correspondentie en beheer je het digitale managementarchief.

Waar kom je te werken?

Als managementsecretaresse kom je te werken binnen de afdeling bedrijfsondersteuning van het centraal bureau.

Het team bestaat uit 4 managementsecretaresses, 3 bestuurssecretaresses en 2 receptionistes.

Je profiel
Je kiest bewust voor een rol midden in de samenleving. Je bent je ervan bewust dat je met jouw werk indirect een bijdrage levert aan de dagelijkse ondersteuning van mensen met een beperking. Zodat zij hun eigen keuzes kunnen maken, het beste uit zichzelf kunnen halen, en zo zelfstandig mogelijk mee kunnen doen in hun wijk of buurt. Je doet je werk met hart en ziel. En met verantwoordelijkheidsgevoel, gedrevenheid, oprechte aandacht?enen professionaliteit.
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantgerichte collega die met veel enthousiasme en oprechte aandacht deze functie van secretaresse gaat vervullen. Om succesvol te zijn, beschik je in ieder geval over een relevante MBO opleiding. Je hebt daarnaast een aantal jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
Je bent discreet, hebt doorzettingsvermogen, neemt eigen initiatief en lost problemen zoveel mogelijk zelfstandig op. Je weet prioriteiten te stellen, je bent stressbestendig en verricht de werkzaamheden binnen de kaders van procedures, regels en werkafspraken. Daarnaast ben je empathisch en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een proactieve en signalerende werkhouding en vindt het een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zelfsturend team. Efficiënt en nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend!

Ons aanbod

Het gaat om een functie voor minimaal 24 uur per week op basis van een tijdelijk contract voor bepaalde tijd.

  • Je salaris ligt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, bruto tussen de € 2.457 en € 3.332 (schaal 40 van de CAO gehandicaptenzorg).
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%).
  • Estinea is een lerende organisatie. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten, binnen je team en de organisatie.
  • Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen we je bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag

Pak je kans

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Reageer voor 14 augustus met de knop 'Solliciteer direct!''. In overleg met jou wordt een kennismakingsgesprek gepland.
Bel met het secretariaat via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagementsecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2457 – 3332
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/managementsecretaresse-voor-minimaal-24-uur-per-week-88.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.