Secretaris Aaltense Zaterdag Sportvereniging (AZSV) 27-09-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Secretaris Aaltense Zaterdag Sportvereniging (AZSV) 27-09-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Wordt jij onze nieuwe ?

Vind jij het leuk om samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en leden verder vorm te geven aan de ambities en toekomst van AZSV.
Als bij AZSV maak je onderdeel uit van het dagelijks bestuur en ben je eerste aanspreekpunt voor o.a. externe partijen, denk daarbij aan de KNVB en de gemeente.

Je verzorgt iedere drie weken de bestuursvergadering je verzamelt de punten maakt een agenda en verzorgt de notulen/actielijst.
Voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering verzorg jij de uitnodiging, maakt een jaarverslag en verzorgt de notulen. De agenda stel je samen met de andere bestuursleden samen.

Binnen onze vereniging hebben we verschillende commissies, die allen belangrijk zijn voor het plezier en de continuïteit van voetbal. Voor een aantal van deze commissies zal jij het eerste aanspreekpunt zijn.
De meeste werkzaamheden kun je thuis doen op het moment dat het jou uitkomt.
Hopelijk ben je enthousiast geworden!?!

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met onze huidige zij is bereikbaar via mail of telefonisch op . Zij legt graag uit hoe leuk het is om te doen en beantwoord graag al je vragen. Natuurlijk zullen wij 'de mede bestuursleden' je overal mee op weg helpen.

Wie weet ben jij degene die samen met het bestuur en de vele vrijwilligers AZSV tot een nog mooiere vereniging gaat maken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://azsv-aalten.nl/vacature-secretaris/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.